Кой спечели книга от DimitkoSter.com

Кой спечели

В началото на месец декември обявихме, че раздаваме подаръци на нашите читатели. Наградите за скромни – две книги със следните заглавия: “Изяж жабата“ и “Четирите потока на парите“. 

Условието за спечелване на наградите бе много просто. За книгата “Четирите потока на парите“ трябваше просто да се абонирате за нашия безплатен бюлетин, а ако сте вече абонирани – не трябва да правите нищо. Лесно, нали?

За втората книжка „Изяж жабата“ трябваше малко да се потрудите като оставите коментар под самата статия.

[heading]След като вече отминаха празниците, на случаен принцип избрахме читателите, които ще получат наградите.[/heading] [note note_color=“#66b9ff“]“Четирите потока на парите“ – късмет извади наша читателка с email: m.assenova@abv.bg[/note]

Честито!!!

Като резерва избрахме още един читател, който ще вземе наградата, в случай, че до 7 дни не успеем да се свържем с победителя. И така като резерва изтеглихме читателка с email: angelina.atanasova.1975@abv.bg

[note note_color=“#66b6ff“]Втората награда, книгата „Изяж жабата“ отива при читателка с email: katie_b@abv.bg[/note]

Честито!!!

С всички късметлии ще се свържем в най-скоро време за да уточним подробности по получаването на книгите. На всички останали пожелаваме успешна и спокойна 2014 година.

 

1 thought on “Кой спечели книга от DimitkoSter.com”

  1. Много благодаря за наградата! С нетърпение очаквам да се свържете с мен! 🙂 Хубав ден!

Коментирай

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.