Посрещнете празниците с БЕЗЛИХВЕН ЗАЕМ до 700лв

Feratum

Готови ли сте за предстоящите празници? Купихте ли подаръци? Планирахте ли празненството за новогодишната вечер?

Направете необходимите покупки с БЕЗЛИХВЕН заем от Ferratum.

ПРИМЕР:

Сума на заема -> 400 лв.
Срок на заема -> 40 дни
Лихва на заема -> 0 лв.
Обща сума за връщане 400лв
Възползвайте се от коледното ни промоционално предложение в периода 1.12 – 31.12.2014г.

*Промоцията е валидна за всички суми и срокове само за клиенти, които ползват първи заем от Фератум България.

Бързи Кредити от Фератум

 

Фератум е компания за бързи кредити онлайн или чрез мобилен телефон. Предлагат гъвкави решения за потребители, които търсят краткосрочни решения за различните си финансови нужди. Заемите, които предлагат, са за суми от 50лв. до 700лв. за срок от 5 до 45 дни. Кандидатстването става онлайн или в някой от офисите на партньори на Фератум.

Кандидатстването за кредити онлайн е бърз и лесен процес. За да кандидатствате, можете да изпозлвате кредитния калкулатор в сайта им. Изполвайте слайдерите, за да определите сумата и срока на кредита в зависимост от Вашите нужди. Калкулаторът ще Ви покаже пълната сума, която трябва да заплатите за заема.

Вашите документи ще бъдат разгледани и ще получите отговор за одобрение в рамките на десет минути.

Фератум предлага на своите клиенти гъвкаво финансово решение с напълно прозрачни условия и такси по заема. Кандидатстването за кредит може да бъде осъществено изцяло онлайн на сайта на компанията или в Партньорски офис, като сумата на заема се получава директно чрез превод по лична банкова сметка на клиента или по микросметка към каса на EasyPay.

По отношение изплащане на заема от компанията са се постарали да бъдат гъвкави и да предоставят няколко алтернативни варианта на клиентите си с цел по-голямо удобство. Заемите към Фератум България могат да бъдат погасени по някоя от банковите сметки на дружеството, посредством системата на EasyPay или на терминал на Cashterminal.

 

Ferratum Bulgaria

Коментирай