Спортни залози

Спортни залози – хазарт или начин за допълнителни доходи

Спортните залози могат да се разглеждат като вид хазарт. Това е така, ако подходите на сляпо и просто задрасквате някакви схеми без да имате подготовка или стратегия за това как да печелите. В ТАЗИ СТАТИЯ можете да видите стратегията, която аз използвам и за сега е печаливша за мен. Важното е да имате дисциплина да спазвате стратегията и да не рискувате повече отколкото можете да си позволите да загубите със спортни залози.

Както споменах много важно за да бъдете успешни е да си напишете добре домашното преди това. В тази връзка ви предлагам дневни прогнози за футболни мачове. Ако искате да получавате дневните прогнози директно на вашата поща – просто попълнете вашето име и email адрес, на който да ви ги изпращаме – НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

Дневни прогнози за спортни залози

* indicates required
Ако още нямате открита сметка за спорни залози можете да ги направите сега като ще получители и първоначален бонус до 100 лв.

Ако искате да си опитате късмета, може да го направите, като получите до 100 лв. бонус. От Efbet.com предоставят на всички наши читатели бонус в размер до 100 лв. ако при регистрация посочат в поле ПРОМОЦИОНАЛЕН КОД  – следния код 977. Това поле се намира най-отдолу на формата за регистрация. КЪМ регистрацията

Печеливши футболни залози


Това обаче не е всичко!!!


Искате ли да минете на следващото ниво и да се включите в нашият затворен клуб?

  • Получавате наистина проверетени и точни прогнози
  • Получавате до 20 и повече прогнози всяка седмица
  • Получавате достъп до затворени групи във Facebook и Viber
  • Получавате прогнози за много мачове в събота и неделя
  • Можете да очаквате печалба около 25%-35%
  • Ще получите подробно ръководство за стратегията на игра
  • БЕЗ РИСК*

Изберете подходящият за вас план за прогнози за футболни залози

План Basic
Месечно
$5
Тествай нашите прогнози
Този план е подходящ ако искаш да тестваш нашите прогнози
До 10 прогнози за седмица
Прогнози по email
-
Затворена Facebook група
-
-
100% гаранция за платения абонамент*
Абонирам се

* 100% гаранция за връщане на заплатения от вас месечен абонамент. Ако по някаква причина не сте доволни от получаваните от нас прогнози НЯМА ПРОБЛЕМ. Само ни пишете и ние ще ви върнем парите, които сте заплатили за вашият МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ. Можете да поискате връщане на вашият абонамент при изминали не повече от 50% от дните, за които сте заплатили абонамент.

*Разумна игра. Внимание!!! Трябва да имате предвид, че всички спортни залози крият риск от загуба. Не залагайте суми, които не можете да си позволите. Винаги играйте за забавление.