Създай своята машина за пари

Въпроси за парите

Как да увелича доходите си? Какво означава да създам няколко източника на доходи?  Как да заделя пари за инвестиции? Къде да инвестирам?

Аз си задавах всички тези въпроси. На някои от тях вече имам отговорите, на други още не. Но поне вече знам къде да търся отговорите на тези и други въпроси свързани с парите, личните финанси и управлението им.

Каква е разликата между това да работиш на заплата и да си предприемач? И двете си имат положителни и отрицателни страни. Но за да избереш кое е най-подходящото за теб – трябва да познаваш и двете страни на монета. Ако в момента си на „сигурна“ работа със средно висока заплата, сигурно не си се замислял много за допълнителни доходи като предприемач. Ако заплатата, която получаваш е по-ниска от това, което смяташ – значи задължително трябва да помислиш да втори, трети и т.н. източник  на доходи.

Но как да стане това?

Само с позитивно мислене не става, нали? Трябва да знаем как да създадем нашето богатство и да увеличим стойността на най-големия си актив – НИЕ самите.

Ако и вие си задавате подобни въпроси, професионалистите в тази област могат да ви помогнат. Отговорите на тези и много други въпроси свързани с парите ще можете да научите на семинара „Машина за пари“, който ще се проведе на 20 и 21 май 2017 година в София. Той се състои от 7 модула, в които ще представя 7-те елемента, от които се състои успешната машината за пари.

Защо „Машина за пари“?

Защото този семинар е създаден с една цел. Да помогне на мислещи хора да си помогнат сами. Семинарът се състои от 7 модула:

  • Модул №1 Ментална настойка и основи на машината за пари
  • Модул № 2 Финансова грамотност – важна част от изграждането на вашата машина за пари
  • Модул № 3 План за бъдещето – проектирането на машината
  • Модул № 4 Спестявания и кредити – горивото на машината
  • Модул № 5 Инвестиране – двигателят на вашата машина
  • Модул № 6 Допълнителни доходи и предприемачество – да минем на по-висока предавка
  • Модул № 7 Защита на вашата машина

Повече информация за семинара „Машина за пари“ и как да се запишете можете на намерите ТУК.

И един подарък:

Ще получите 15% отстъпка от крайната цена на семинара при използване на код DIMITKOSTER в полето за регистрация.

 

Коментирай