16GB безплатно в „облака“ на CX.com

През последните няколко месеца все по усилено се говори за „облачните“ услуги. Въпреки, че това не е нещо ново – тепърва предстои да привлича нови потребители и да предлага все повече услуги. Съществуват много компании, които предлагат възможността да съхранявате своите документи „някъде“ в облака и да имате достъп до тях по всяко време и от всяка точка на света, където има интернет.

CX.com е един от многото сайтове, които ви дават безплатно пространство за съхранение на документи, снимки, музика и всички останали файлове, които биха ви потрябвали. CX.com се различава от другите подобни сайтове по това, че ви дава 10GB безплатно пространство, което е повече от достатъчно. Освен тези 10GB вие имате възможността да го увеличите с още 6GB, като поканите своите приятели да се присъединят. Така получавате 16GB напълно безплатно.

Ако тези 16GB ви се струват малко можете да използвате и платените планове, които предлагат 50GB за $9,99 на месец и 100GB за $19.99 на месец.

Освен пространство за съхранените на файловете CX.com дава възможност за създаване на групи, с които лесно можете да споделяте различни документи. Така можете да създаде група със своите колеги, с които работите по даден проект, като всеки път щом добавите файл към проекта той ще се споделя до цялата група и няма да има нужда от допълнително споделяне.

Така също можете да създадете и група с приятелите си, на които да предоставите достъп до снимките от последното море или парти, като достъп до снимките ще имат само хора, които сте включили в групата.

Синхронизия – след като се регистрирате безплатно можете да свалите Desktop приложението, което ще ви позволи автоматично да синхронизирате качените файловете си.

Регистрирай се безплатно

Коментирай