5 ключови думи, които ще ви помогнат да продавате повече в eBay

Както всеки един, който иска да знае кои са печелившите числа от тотото, така и вие може би бихте искали да знаете кои думи ще ви гарантират повече продажби в eBay.
Това е добър начин да подобрите вашите умения в писането на обяви за ebay. Има 5 ключови думи, които трябва да използвате при описанието на вашите продукти, ако искате да продавате повече в ebay.

1.Ново – когато пускате за продажба нещо ново (стига наистина да е ново) вие привличате много повече потенциални клиенти. Хората предпочитат да си купят нещо, което не било използвано преди това от друг. Ако не можете да обявите, че това, което продавате е ново, но искате да насочите хората към вашата обяви пробвайте с много добро / отлично състояние.

2. Уникално – ако продавате нещо, което е наистина уникално по рода си или е много рядко срещано, вие трябва да наблегнете на това. Също така можете да използвате и бутиково или единствено по рода си.

3. Използвайте името на известна личност – ако вашият продукт е свързан по някакъв начин с името на известна личност или с друго известно име трябва да го използвате във вашата обява. Ако например продавате стари пощенски картички с лика на цар Борис III, напишете не само стари пощенски картички, а добавете и името на Цар Борис III. Същото е и ако продавате календар или диск на поп-фолк певица.

4. Име на марка – дори и да звучи, като нещо логично, голяма част от продавачите не обявяват марката на продукта, който продават. Ако продавате дамски маратонки Puma e много по-добре да напишете в заглавието – Дамски маратонки PUMA, отколкото само Дамски маратонки, по този начин ще можете да привлечете и потребители, които търсят продукти с марката Puma, а не само такива, които търсят дамски маратонки.

5. Най-ниската цена – когато наблегнете на цената, хората със сигурност ще проявят интерес и ще видят колко ниска е вашата цена.

Създавайте обява за продажба на вашият продукт, можете да експериментирате да с различни думи и изрази, за да видите, кои от тях ще ви донесат най-голям успех.

Коментирай