DimitkoSter.com с награда от афилиейт състезание

В сайта DimitkoSter.com няколко пъти сме писали различни статии посветени на афилиейт маркетинга като възможност за изкарване на допълнителни доходи. Няма да се спираме отново на това какво е афилиейт маркетинг и как работи той, а просто искаме да споделим с вас една статия публикувана в блога на 2leva.bg – българската мрежа за афилиейт маркетинг.

2leva - победителиВ края на миналата година екипът на DimitkoSter.com реши да се включи в състезанието обявено от 2leva.bg като се опитаме да покажем, че методите, които описваме в сайта и начинът по който работим, може да донесе резултати в афилиейт маркетинга. А има ли резултати има и допълнителни доходи. Тема, за която се опитваме да даваме повече информация на страниците на сайта.

Тази награда е важна за нас, не защото спечелихме 100 лв. Тя е важна за нас, защото показва, че сме на прав път, показва че начинът по който работим и съветите, които даваме на нашите читатели са работещи.

Естествено има още много работа пред екипа ни. Искаме да направим един успешен афилиейт бизнес, който ще ни помогне да имаме финансовата свобода да се занимаваме с проекти, който ни носят не само пари, но и удоволствие.

 Ако искате и вие да започнете да изкарвате допълнителни доходи с афилиейт, но още не сте избрали компания, която предлага тази възможност можете да проверите в сайта на 2leva.bg. Регистрацията е безплатна и дава достъп до 10 активни афилиейт кампании.

Безплатна регистрация сега

Реклама:

2 comments
 1. Probvai s google ads & facebook ads, da si vdignesh trafika v kampaniite v 2leva. V sravnenie s drugi afiliate programi v sveta, 2 leva vse oshte ne e tolkova populqrna, za da moje da si pravish izvodi. 138 odobreni komisionni e slabo, v sravnenie s tova, koeto moje da se postigne. Nali si s 10 godini opit? Postarai se 🙂 ne si probval vsi4ki vazmojni kanali za reklama & leads.

  • Здравей Evtim, наистина използването adwords Или реклама във FB дава в пъти по-добри резултати. Използвах ги през миналата година и честно казано съм по-доволен от FB, тъй като цените за ключови думи в adwords са доста високи за нишата и не са оправдани разходите.
   Това се отнася за този проект.

   Иначе съм съгласен с теб, че adwords е незаменим, но по-скоро за ЕN пазар и тясно профилирана ниша.

   Имам 10 години опит в продажбите, а от афилиейт се интересувам от около година
   Ако имаш и други съвети можеш да ги споделиш. Винаги е полезно човек да научи нещо ново или да чуе друга гледна точка.

Коментирай