Вижте как удвоих парите си за по-малко от месец със спортни залози

Как да печелим от спортни залози

Спортните залози за един доста популярен „спорт“ за голяма част от хората у нас. Началото на тази мания беше дадена от Еврофутбол, преди доста години. Има хора, които залагат на любимия си отбор за удоволствие, а има и хора, които са превърнали спортните залози в бизнес, от който се издържат. Все пак да не забравяме, че това е хазарт. И няма 100% гаранция за успех. Може ли обаче всеки да изкарва пари от футболни мачове? Ако сте много добре подготвени и се интересувате от спорт, следите новите и състоянието на футболните отбори, вие имате доста голям шанс да познаете изходът от даден двубой и така да спечелите 5-10 лв., а защо не и повече.

Как да печелим от спортни залози?

Ако решите да опитате късмета си бъдете готови за изгубите всичко. Това означава, че не трябва да залагате повече отколкото може да си позволите да загубите. Ако искате обаче да наклоните везните във ваша полза трябва да си напишете домашното. Ако потърсите в интернет Как да печелим от спортни залози,  със сигурност ще попаднете на доста предложения за това какви системи и стратегии на залагане да използвате.

ако не планирате да спечелите – планирате да загубите

Тази мисъл важи не само за спортните залози, но и за всяка друга дейност.  В тази връзка най-вероятно ще попаднете на някоя от следните стратегии: Системата на Фибоначи, Системата на Д’Аламбер, Мартингейл, Залагане със стойност, Критерият на Кели и още много други. Всяка от тези стратегии има своите поддръжници и критици. Със сигурност някои от тях работят, а други не. Няма система, която да работи безотказно и да ви носи винаги печалба. В голяма част от случаите крайният резултат е в полза на „банката“ или на букмейкърът, при който залагате.

Ако обаче залагате разумно, внимавате в играта и действате с разума си, а не с емоциите можете и да започнете да печелите. От стратегиите по-горе най-много ми допадна теорията на Мартингейл.

Стратегията на Мартингейл за спортни залози

Това е една от най-популярните системи за залагащи, не само в спортните залози, но в при казино, рулетка и други видове игри на късмета. Стратегията възниква още през 18 в. във Франция при игри със залози. Тя е доста лесна за следване и два възможност да печалби.

Същността на стратегията се основава на това, че ако имате неуспешен залог трябва да удвоите залога си, а при успешен залог, правите нов със същият размер. Основното схващане е, че ако разполагате с достатъчно средства за да издържите на поредица от загуби, ще завършите играта с печалба. Едно от важните правила за да работи стратегията е да избирате залози с коефициент 2 и повече. Ако можете да работите с коефициенти 2.2, 2.4 и по-големи ще бъде най-добре.

Аз избрах да изпробвам системата като започна с 30 лв. в банката и залог от 1 лв, като търся коефициенти от около 2. По този начин ако спечеля, отново играя със залог 1 лв. и коефициент около 2. Ако обаче загубя залагам 2 лв. при коефициент над 2. Важно е винаги да правите само единични залози. Защо? Защото по този начин намалявате риска, тъй като колкото повече залози имате, толкова по-голям е шанса да не познаете. Най-печелившите залози са футболни залози като обикновено избирам опциите за конери. Естествено може да загубите цялата сума ако имате дълга поредица от неуспешни залози. С началната сума от 30 лв. можете да си позволите 5 или 6 поредни загуби, които са както следва 1-2-4-8-16-32. Най-дългата серия от загуби, които съм имал за 4, т.е. най-големият залог, който съм правил е 8 лв. при коефициент 2,4, което ми донесе печалба от 19,20 лв. Обикновено ако има серия от няколко поредно загуби – това са 3 или залог от 4 лв.

В следващите снимките можете да видите залозите и печалбите и загубите от тях:

Съвети, които трябва да следвате, ако искате да излезете на печалба

Ако искате в крайна сметка да излезете на печалба, а не само да печелите и после да губите трябва да следвате няколко прости съвета.

– винаги играйте с единичен залог, това означава, че трябва да залагате само на 1 мач,  а не на комбинация от 2, 3 или повече

– след печалба заложете на по-сигурни прогнози, които са с коефициент от 1,50 до 2.00

– при печалба започнете отново от стартовия си залог – в моя случай това беше 1 лв, но може да бъде 2, 5 или колкото вие решите

– при загуба задължително изберете залог с коефициент 2 и повече

– при загуба удвоете залога и се придържайте към това, дори и да имате 3-4 поредни загуби. По този начин при следващата печалба ще възстановите загубата и ще излезете на печалба

– поставете си реалистична крайна сума, към която се стремите  и след като я постигнете спрете. Изтеглете сумата и не играйте известно време. Дайте си почивка. Целта, която аз съм си поставил е 100 лв. тъй като това е минималната сума за да мога да изтегля печалбата.

– след няколко успешни залога не се изкушавайте да заложите на комбинация или да играете с по-голяма сума

– бъдете търпеливи и следвайте предварително начертаната си стратегия

Както споменах много важно за да бъдете успешни е да си напишете добре домашното преди това. В тази връзка ви предлагам дневни коментари и анализи на специалиста Жаклин Михайлов. Ако искате да получавате дневните прогнози директно на вашата поща – просто попълнете вашето има и email адрес, на който да ви ги изпращаме – НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

Дневни прогнози за спортни залози

* indicates required
Внимание!!! – Това е личен опит и системата на залагане не е гарантирана! – Не рискувайте сума, която не можете да си позволите да загубите! – Спортните залози не са за всеки.

 

Ако искате да си опитате късмета, може да го направите, като получите до 100 лв. бонус. От Efbet.com предоставят на всички наши читатели бонус в размер до 100 лв. ако при регистрация посочат в поле афилией код  – следния код 977. Това поле се намира най-отдолу на формата за регистрация. КЪМ регистрацията

Спортни залози

12 comments
 1. Привет,
  От личен опит, а и от немалко прочетено по въпроса за спортните залози мога да ти кажа, че независимо, че Мартингейл на теория изглежда перфектна стратегия всъщност е доста рискова. Само за „един миг“ може да бъдат проиграни всички печалби трупани дълго време. В началото изглежда, че всичко е „под контрол“, но рано или късно злощастна поредица от изходи за избраното от теб спортно събитие/вид залог ще дойде. И тогава…..

  • Krasimir, напълно съм съгласен с теб, че спортните залози няма нищо сигурно. То и в живота е така. Затова дали и колко ще рискува човек, зависи изцяло от него и никога не трябва да залага сума, която не е склонен да загуби. Все пак статията я написах след тестване на стратегията. За мен беше успешна в крайна сметка, въпреки доста загубените мачове. Важното е човек да се откаже на време и да не бъде алчен.

 2. Martingale е най-сигурният начин да си на нула и под нула long-term. Единственият ти шанс срещу букито е да имаш повече инфо от него и винаги да му биеш the closing line. Освен това трябва и да му пребориш марджина. Вярвай ми – по добре да си трейдър и да купуваш на висок коеф. и да продаваш на нисък. Няма какво да ти обяснявам – коефициентите са просто цени – като тези на златото, петрола и акциите. Повече информация значи повече сила. Най яко е ако брадчед ти играе за младежите на Локо Пд и знаеш че мача е палачинка или 3:3.
  Вервай ми…

 3. Но за едно съм 10000 процента съгласен. Играе се само на сингъл и то ако смяташ че има value. За лиги като наглийската всичко е предвидено в цената – гледай Pinnacle. Обаче за А група на БГ ако имаш много познати може да дръпнеш доста кинти от букитата дето са се пре-ебали да я предлагат.

  Лонг стори шорт – всичко е мафия – внимавай. Ако видиш Реал Мадрид срещу Леванте на 1.05 – внимавай!

  Схващаш ми идеята.

  • Няма ограничение в това на какво ще се залага. Може и на точен резултат. Гол / гол, корнери и т.н. Важно е да се спазва принципа – единичен залог.

   Аз лично последно време предпочитам гол/гол

 4. за феновете на Betfair и по специално на конните надбягвания

  Разработил съм печеливша ПРОГРЕСИВНА стратегия с конни надбягвания!

  Играе се от 1 до 7-8 гонки на ден в зависимост от хиподрумите и по специално се залага СРЕШУ фаворита.
  от 3 месеца стратегията е безотказна! За този период най дългата ми серия от загуби е 4 гонки, но на 5-тата всичко се оправя 🙂

  P.S. както във всяко едно нещо в живота, така и това, няма 100 % гаранция за успеваемост,но при правилен подход,контрол на емоциите и избягване на алчност, може да си докарате хубави доходи

 5. Аз играя с 5
  4 грешки са ти 75лв., но до сега не са ми се случвали, от 2011г.
  Гледам да събера коефициент 3. Може и малко повече, може и малко по-малко.
  Три мача по 1.45 примерно.
  Поначало, поне по мои наблюдения, успеваемостта е 3 към 1. В седмицата два пъти да ми се изплъзват.
  Корнери, картони, първи гол в мача, под-над, всичко, само не и краен изход, освен ако не съм убеден, поне на 90%
  Иначе Жаклин и аз го преглеждам всеки ден. Забелязал съм, че на 2-3 месеца, се случва, всички прогнози да му излезнат.
  Съветвам ви, отвреме- на време, да му уважавате труда, с по 1-2лв, а коефициентите над 2, са просто идеални за система – до сега няма отказ. В най, ама най-лошия случай, съм си връщал залога.
  Жив и здрав да е Жаклин, още 100 години, да ни просвещава!

Коментирай