Какво да продаваме в ebay? 5 места където да търсим

Какво да продаваме в eBay?

Какво да продаваме в eBay?

 Продаването в ebay ви дава възможността да се превърнете в предприемач само след 5 минути работа, докато си седите удобно на фотьойла у дома си, без да се налага да похарчите и 1 лев. Продажбите в eBay са подходящ бизнес за широк кръг от хора, които искат да се занимават с онлайн бизнес и да печелят допълнителни доходи от интернет. С продажби в eBay могат да се занимават майки, пенсионери, студенти, хора в неравностойно положение, работещи на пълен работен ден и въобще всички, които искат да си осигурят допълнителни доходи от интернет, с които да си подпомогнат семейния бюджет.

В същност, ако се заемете сериозно можете да превърнете това в основен доход, който да ви носи прилични приходи. Може би, това е и причината eBay да бъде толкова популярен

Според сайта Entrepreneur.com, има повече от 247 милиона регистрирани потребители, които продават и купуват всякакви стоки в eBay.com. Те пък от своя страна генерират оборот от над 60 милиарда долара всяка година. Това е един огромен пазар, от който можете да се възползвате. 

Има няколко начина да намерите какво точно да продавате, така че да влезете в играта. Преди да нападнете магазините или други места, от които да търсите продукти за продаване посетете сайта за да видите какви са най-продаваните продукти за последния месеца, последните 3 месеца и дори последните 6 месеца. Ако има продукти, които са се продавали добре през цялото това време – най-вероятно ще продължат да имат търсене и за в бъдеще.

Винаги можете да развиете ниша, базирана на вашите интереси, щом вече придобиете увереност и имате основни познания за продаване в eBay. За да намерите какво да продавате вижте как го правя аз.

 1. Направете си абонаменти за да получаване бюлетини и промоционални намаления – когато имате абонамент и получава информация от големи търговски вериги за предстоящи намаления вие може да направите анонс и да обявите за продажба този продукт още преди да е пуснат официално.

Ето и няколко магазини, за които ви препоръчвам да се абонирате, тъй като те са доста популярни в eBay: The Gap, Old Navy, Bath and Body Works, Victoria’s Secret, Banana Republic, Toys R Us. Tова са само част от препоръките, но вие може да намерите и други подходящи..

2. Не изxвърляйте рекламните брошури от пощата – знам, че е досадно всеки ден да разчиствате пощенската си кутия от купищата рекламни брошури, които ви пускат там, но те могат  да се окажат златна мина. Това е страхотен начин да намерите намалени продукти или информация за разпродажби. Можете да направите наистина добра сделка.

Потърсете магазини, които продават дрехи от някоя от следните марки Hilfiger, Ashley, Ralph Lauren, които също се продават доста добре в eBay. and Steve Madden you are lucky indeed, since these brands sell very well on eBay. Естествено е добре да следите за намаления, които обикновено се правят в края на сезона.

3. Пролетно почистване – на всеки се е случвало да реши да направи основно почистване на дома си и да се окаже пред дилемата дали да изхвърли куп вещи, които даже е забравил, че има, но от сантименталност или поради друга причина не може да се реши на стъпката да ги изхвърли. Е, вече няма нужда да се чудите – пуснете ги за продажба в eBay.

4. Проверявайте редовно сайтове за обяви – сайтове като Prodavalnik и други подобни, могат много да ви помогнат в това да намерите изгодна сделка, В Prodavalnik има дори и секция, в която хората подаряват неща, от които нямат нужда. Необходимо е само да ги убедите, че вие сте човекът, който трябва да получи тази вещ. След това трябва просто да я пуснете за продажба и да приберете печалбата.

5. Моят фаворит – това е сайтът Freecycle.org в който хората публикуват неща, от които нямат нужда – книги, играчки, инструменти, електроника, дрехи и още много други.

[dropshadowbox align=“none“ effect=“lifted-both“ width=“400px“ height=““ background_color=“#fcf997″ border_width=“1″ border_color=“#dddddd“ ]Ако все още не сте продавали в ebay, но искате да започнете и не знаете от къде може да си поръчате електронната книга „Как да продаваме в eBay – ръководство за начинаещи“[/dropshadowbox]

Коментирай