Spy.bg – подходящ подарък за Коледа

Сигурно няма човек, който докато е бил малък да не се е възхищавал и да не му се е искало да бъда шпионин. Като тези от филмите. А кой е най-известният шпионин в света след Щирлиц? Бонд естествено! Джеймс Бонд! А кой от двамата е по-велик? Ами трудно е да се каже. По-готин, определено е Джеймс Бонд. Не само заради хубавите жени, които винаги са около него. Не е и заради бързите и скъпи коли, които кара. Неговата слава се дължи основно на високотехнологичните джаджи, които използва.
избери сега
Е, сега всеки може да се превърне в Джеймс Бонд само с няколко клика и то само за 5 минути. Сигурно ще чудите как? Ами много лесно – само трябва да посетите SPY.bg и да изберете вашата шпионска джаджа.

Сайта предлага миниатюрни скрити камери в химикалка, очила, запалка или ключодържател. С помощта на тези скрити камери вие спокойно можете да следите по всяко време какво се случва в дома ви, докато ви няма.
Освен това ТУК можете да намерите и професионален крим за дегизировка – мустаци и бради, които са много подходящи и за весели подаръци.
Цялото разнообразие от шпионски джаджи – Скрити камери; Мини камери; Безжични камер; Видеорекордери Подслушвателни устройства и още много други можете да откриете на сайта на SPY.bg
Стоките, поръчани в spy.bg се доставят от 1 до 3 работни дни от получаване на поръчката. Плаюането става с наложен платен при доставката. Не е необходимо да заплащате нищо предварително или да рискувате с плащане с кредитни карти.
Посетете SPY.bg още сега и поръчайте вашата шпионска джаджа
Освен с интернет магазин и блог сайта предлага и афилейт програма. Благодарение на нея вие ще можете да печелите от всяка продажба осъществена от клиент препратен от вашия сайт или блог. Печалбата, която предлага SPY.bg e 10% от стойността на поръчката.
Минималната сума, която трябва да бъде събрана за да получите превод е 30 лв. Събраната от вас сума може да бъде изплатена на акаунт в PayPal или чрез банков превод.
За да се регистрате в афилиейт програмата последвайте този линк
Коментирай