fbpx

Безплатна доставка на книги от Англия до България

Безплатна доставка на книги

[обновена на 02 юни]

Четете ли книги? Аз също.

Има много книжарници, сайтове и места от където можете да си поръчвате книги. Оказва се, че е по-евтино да си поръчате книга онлайн, отколкото да отидете до книжарницата или на Славейков за да си я вземете.

Много онлайн книжарници предлагат доставка до дома ви. Няма нищо по удобно от това – да си харесаш книга, да си я поръчаш и след няколко дни вече да се настаните удобно на дивана. Като стане дума за книги на английски сигурно всеки ще се сети за най-голямата (може би) онлайн книжарница в света – Amazon.com. Цените на самите книги и доставка до България обаче са леко „солени“.

Каква е алтернативата тогава и има ли наистина безплатна доставка на книги?

Книги от Англия с безплатна доставка

The Book Depository.com e решението на вашият проблем.

Сайтът предлага огромен избор от класически и нови книги. Цените на книгите са доста по-ниски от тези, на които се предлагат в алтернативата Amazon или eBay. След кратка регистрация можете вече да започнете да пазарувате. Сайтът предлага възможност за плащане с кредитна карта или ако предпочитате PayPal.

Най-голямото предимство на BookDepository, според мен е това, че предлагат безплатна доставка на книги както до България, така и до много други страни. При това без да е необходимо да направите поръчка за голяма сума. Нещо, което е честа практика при повечето български интернет книжарници.

Дори и да си поръчате книга за 3 евро, няма да платите и нито цент повече. Аз лично вече няколко пъти си поръчвам книги и се оказвам супер доволен от избора си и от качеството на книгите. В рамките на 10-14 дни след поръчката книгата пристига на адреса, който съм посочил.

Защо трябва да изберете BookDepository за безплатна доставка на книги?

Към момента не мога да намеря забележки към сайта и личното ми мнение е, че е един от най-добрите сайтове за англоезична литература, който предлага и доставка до България.

Ако ви се иска да пробвате да си поръчате книги от сайта, но нямате регистрация в PayPal или не се чувствате сигурни в това дали ще се справите, Екипът на DimitkoSter.com може да направи поръчката вместо вас и вие да платите директно на нас при доставяне на книгата.

По този начин не рискувате абсолютно нищо. Ако решите да използвате нашите услуги само ни изпратете съобщение чрез формата ни за КОНТАКТ и ние ще се свържем с вас за да уточним подробностите по вашата поръчка.

Свързани теми: Как да поръчаме продукт от Амазон с доставка до България? Изберете си продукт от Amazon.co.uk, а ние ще го поръчаме и ще го доставим за вас.

Как да направя поръчка на книги с безплатна доставка до България

Поръчката на книга с безплатна доставка е лесно и най-важното напълно безопасно за този, който поръчва.

Процесът е следният:

 1. Отивате на сайта на Bookdepository.com
 2. Харесвате си книга или книги, който искате да поръчаме вместо вас
 3. Изпращате ни 13 цифреният ISBN код, който е показан на снимката
bezplatna-dostavka-na-knigi
ISBN13 код за безплатна доставка на книги

4. Ние ви връщаме информация за цената и начините на плащане

5. Правите авансово плащане за цената на книгата, а ние правим поръчката

6. В рамките на 10-14 дни книгата пристига и ние ви я доставяме.

Клиентите за нас

Ако още се чудите дали да ни се доверите да бъдем вашият партньор в безплатната доставка на книги от Англия, вижте какво казват някои от читателите, които използваха нашите услуги.

Поръчката на книги по-този начин е супер удобна, все едно книгите си ги поръчваш от България. Човека е супер точен и всички си идва в уреченото време и както сте се разбрали. Поръчвайте много е лесно и удобно, няма никакъв риск за вас. Аз съм супер доволен.

Ерол

Изключително съм доволна от този сайт. Накратко: коректност, точност, бързина и стоки с оригинално качество на ниска цена без допълнителни такси. Категорично препоръчвам този онлайн магазин.

Emi

Здравейте, благодаря Ви за оказаното съдействие и отделеното време, както и за изключително коректната доставка на книгите, които бях поръчала.

Удоволствие е да се работи с коректни хора!

Със сигурност ще се обърна към Вас при следваща ми поръчка.

Карамфилка Стоилова

28 thoughts on “Безплатна доставка на книги от Англия до България”

 1. Поръчката на книги по-този начин е супер удобна,все едно книгите си ги поръчваш от България.Човека е супер точен и всички си идва в уреченото време и както сте се разбрали.Поръчвайте много е лесно и удобно,няма никакъв риск за вас.Аз съм супер доволен.

 2. Здравей Димитър ! Въпроса ми е ако поръчаш книга струваща 12 долара,мога ли да я платя с български пари и ако да-колко ще ми струва ? Моля свържи се с мен на catlover96@abv.bg

  1. Здравей, може да се плати с български лева. Крайната цена ще бъде около 20,50 лв. В засимост от курса на долара. Цената се формира от цената на книгата + 10%.

 3. Изключително съм впечатлена от точното отношение и изгодните цени! Благодаря затова, че ме запознахте с BookDepository и че ми поръчахте книжките.Пристигнаха точно, когато казахте и съм много доволна. До нови срещи!

  1. Благодаря, че ни избрахте. Ще се радвам да работим отново заедно. Приятно четене.

 4. Изключително съм доволна от този сайт. Накратко: коректност, точност, бързина и стоки с оригинално качество на ниска цена без допълнителни такси. Категорично препоръчвам този онлайн магазин.

 5. Доставката на книги от BookDepository става супер лесно и бързо. Няма от какво да се притеснявате, човека е коректен. Няма доплащане, плащате единствено за книгите, които сте поръчали.

 6. Селина

  Гледах в Amazon книгата “ How we took over the internet “ by Woody and Kleiny.
  Въпросът ми е дали мога да я поръчам през вас и колко ще ми излезе?

  1. Здравейте, не намирам книгата по заглавие. Може ли да ми дадете ISBN number?

 7. Селина

  За съжаление не мога да намеря ISBN number на книгата!Исках да Ви изпратя тук в коментар снимка на самата книга,но не става.Има ли начин да Ви я пратя някъде другаде?

 8. Здравейте Алекс, изпратих Ви имейл с дейтали за Вашето запитване. Ако имате и други въпроси съм на разположение.

 9. Карамфилка Стоилова

  Здравейте,

  Харесах си няколко книжки в Bookdepository.

  На какъв имейл мога да Ви изпратя ISBN кодовете им?

  Благодаря предварително!

 10. Каролина

  Здравейте, преди няколко дни си поръчах книга от сайта bestseller123.com, но книгата ще ми бъде доставена от Bookdepository , искам да попитам, когато книгата пристигне в България, ще ми изпратят ли съобщение по ел.поща? За пръв път си поръчвам книга от чужбина и не знам как точно стоят нещата, иначе си платих книгата с дебитна карта, още при поръчката, от Англия до България пише, че книгите пътуват от 10 до 15 работни дни, но мен малко ме е страх, понеже пощенската кутия пред блока е обща и, ако не изпращат съобщение, че книгата е пристигнала в България , няма как да знам кога да проверявам пощенската кутия и се притеснявам някой да не я вземе книгата.

  1. Здравейте, книгите от bookdepository пристигат с Български пощи. Те обикновено изпращат бележка, че имате пратка или изпращат sms, ако при поръчката сте оставили мобилен номер.
   След това отивате в пощенския клон и си я взимате

 11. Каролина

  Здравейте, преди няколко дни си поръчах книга от сайта bestseller123.com, но книгата ще ми бъде доставена от Bookdepository , искам да попитам, когато книгата пристигне в България, ще ми изпратят ли съобщение по ел.поща? За пръв път си поръчвам книга от чужбина и не знам как точно стоят нещата, иначе си платих книгата с дебитна карта, още при поръчката, от Англия до България пише, че книгите пътуват от 10 до 15 работни дни, но мен малко ме е страх, понеже пощенската кутия пред блока е обща и, ако не изпращат съобщение, че книгата е пристигнала в България няма как да знам кога да проверявам пощенската кутия и се притеснявам някой да не я вземе книгата.

 12. Каролина

  Благодаря Ви много, за информацията. Може ли да попитам и още нещо, отдавна търся книгата Come as you are:The story of Nirvana, но тук в България, никъде не можах да я намеря по ел.книжарници, а в bookdepository я имаха, но докато събера пари, книгата се оказа с изчерпани количества. Дори им изпратих съобщение, дали ще получават скоро, но ми съобщиха, че скоро няма изгледи да я имат отново. Имате ли някаква информация за други надеждни сайтове за книги, където мога да проверя за тази книга? Предпочитам сайтове, където доставката до България, е безплатна, че тези пари, все са голям проблем, за съжаление. Отново, благодаря Ви, за информацията.

 13. Карамфилка Стоилова

  Здравейте, благодаря Ви за оказаното съдействие и отделеното време, както и за изключително коректната доставка на книгите, които бях поръчала.
  Удоволствие е да се работи с коректни хора!
  Със сигурност ще се обърна към Вас при следваща ми поръчка.

  1. Благодарим Ви за доверието и положителната обратна връзка. За нас също е удоволствие да помагаме на хора, които обичат да четат.
   Приятни летни месеци с избраните от Вас книги.

 14. Kalina Kermenova

  Здравейте искам да поръчам книга от сайта. Как мога да се сеържа с вас?

 15. Калина Керменова

  Здравейте, искам да си поръчам книга от сайта. Как мога да се свържа с вас?

 16. Карамфилка Стоилова

  Здравейте,

  За втори път поръчвам книги с Вашето съдействие и този път, както и предния, всичко е изключително коректно, точно и навременно! Адмирации за всичко, което правите!
  След като прочетох първата пратка книги, които бях поръчала, нямах никакво колебание да се свържа отново с Вас, защото знаех, че мога да съм спокойна за поръчката си и че всичко ще бъде, както очаквам.
  Благодаря Ви още веднъж за отделеното време и усилия, със сигурност ще се свържа отново с Вас, защото още много книги чакат да бъдат прочетени 🙂
  Поздрави,
  Карамфилка Стоилова

  1. Благодаря за доверието г-жо Стоилова. Наистина се радвам, че сте доволна.
   Бъдете здрава!

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.