|

Безплатни онлайн обучения от големи американски университети

0 0 votes
Рейтинг на статията

Какво представлява Coursera?

Coursera.org е сайт на предприемаческа компания, която си партнира със 16 от най-известните университети в целия свят. На сайта можете да намерите онлайн курсове на различни теми, при това напълно безплатно. Лекциите се видят от известни личности и преподаватели в тези университети, които предлагат и безплатни онлайн обучение на различни теми.

Част от университетите са University of Washington, University of Michigan, Princeton University, Stanford University. Вижте целия списък на университетите ТУК

 Безплатни онлайн обучения

Можете да избирате безплатни онлайн обучение и лекции в 16 различни категории като финанси и мениджмънт, математика, образование, биология, икономика, информационни технологии и други. Вижте всички категории ТУК.

За да се запишете за даден курс трябва да направите кратка безплатна регистрация, след което да си изберете тема, на която да гледате лекциите. Трябва да се съобразите с графика на започване на всеки курс – график на лекциите както и теяхната продължителност можете да видите ТУК.

След като направите своята регистрация и се запишете за курс или няколко безплатни онлайн обучения имате възможност да преглеждате всички стари лекции. Можете да си ги свалите и да гледате видеото повторно. Хубавото е, че за всички лекции имате възможност да свалите и субтитри. Така, че дори и да не знаете отлично английски можете чрез Google Translator да „хванете“ основната идея на лекцията.

Помощ от публиката


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Освен видео лекциите имате възможност и да дискутирате обсъжданите теми във форума на самата лекция. Това  пък от своя страна ви дава възможност да се запознаете с хора със същите интереси като вас от целия свят. А защо не и да намерите бизнес партньор за някое свое начинание.

След като преминете през обучението имате възможност да държите тест и да вземете сертификат. За да го получите трябва да издържите теста с минимум 75% успех.

Това е една отлична възможност за всички, които биха искали да се учат от най-добрите. Освен това не е необходимо да ходите на място или да инвестирате сериозна сума.

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments