fbpx

Допълнителни доходи от анкети

shopsector.com

Здравейте, представям ви нова фирма в областта на онлайн маркетингa – Daedalus Online е част от групата на Daedalus, която провежда онлайн сондажи за различни фирми от Румъния, Европа и САЩ. 

Daedalus Millward Brown е член на ESOMAR от 2000 г. Член на SORMA от 2001 г. Член на EuroQual от 2005 г.. Член на Millward Brown International Network от 2005 г.

Daedalus Online – сайт за платени онлайн анкети

Влезте сега в общността и започнете да получавате онлайн проучвания по и-мейл. Това са т.нар. платени онлайн анкети.

Регистирай се

Попълнет изпратените проучвания за подобряване на профила, за да имате повече възможности за печалба. Проверявай си и-мейла всеки ден за нови покани за проучвания. Всички платени онлайн анкети ще бъдат получени по и-мейла. Попълнете онлайн въпросниците, за да получите точки. След това поискайте  точките ви да се превърнат в пари, когато съберете 1000 точки. За всяко попълнено проуване, се получават определен брой точки, в зависимост от дължината и трудността на въпросника. Периодично Daedalus New Media Research осъществява проучвания по актуализация на информациите от панела (webcruiser). Броят на точките за този вид проучвания, е по-малък (20 точки), а времето за попълване на проучването е само няколко минути. 
 

При регистрацията получавате автоматично 50 точки.

Daedalus Online

Вижте и най-добрите сайтове за платени онлайн анкети

Реклама

13 thoughts on “Допълнителни доходи от анкети”

 1. Стефан Шидеров

  Регистрирах се и получих 50 евроцента. След колко време ще получа първата си анкета

  1. Здравей Стефан, анкетите се получават в зависимост от това какви клиенти има и дали попадате в тяхната извадка. Честотата на получаване на анкети не е постоянна.

 2. регистриран съм там от известно време, но все още не съм получил анкета. пък и не съм голям фен на румънците от Daedalus.. ще заложа на нещо българско..

 3. @Evtim – възможно е да не отговаряш на профила, необходим за попълване на анкетите. Аз получих около 10 анкети.

 4. Pingback: 10 навика, които трябва да добиете за финансова стабилност | DimitkoSter.com

 5. Pingback: 10 навика, които трябва да добиете за финансова стабилност | DimitkoSter.com

 6. През последните няколко дни тече кампания на Deadalus. JTN скоро не са пращали анкети

 7. Аз съм регистриран от доста време там и до сега съм провел до 3 анкети, като имам близо 3 лева или по точно 195 точки, надявам се да ги направя на 1000 😛

 8. Pingback: 10 навика, които трябва да добиете за финансова стабилност

 9. Daedalus New Media Research ООД Регистриран съм в този панел и имам събрани над 1000 точки няколко месеца подавам информация с име и банкова сметка и не ми се превеждат парите уникална некоректност не попълвайте анкети на тази Румънска фирма няма да Ви платят!!

  1. Иванова

   Абсолютни мошеници са Daedalus Online! Не се хващайте с тях, когато натрупате точки и желаете плащане, моментално профила ви става с невалидна парола. Писане на имейли, сървара им не работи и т.н.

   1. Здравейте, не знам каква е причината да ви е блокиран профила, но аз съм получавал няколко плащания от тях. Да, забавиха се около месец след изискване на плащането и им писах 2 пъти, но ми преведоха парите.

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.