15% отстъпка за всички тениски с код dimitkoster2018

Допълнителни доходи от анкети

 

Здравейте, представям ви нова фирма в областта на онлайн маркетингa – Daedalus Online е част от групата на Daedalus, която провежда онлайн сондажи за различни фирми от Румъния, Европа и САЩ. 

Daedalus Millward Brown е член на ESOMAR от 2000 г. Член на SORMA от 2001 г. Член на EuroQual от 2005 г.. Член на Millward Brown International Network от 2005 г.

Daedalus Online – сайт за платени онлайн анкети

 

Влезте сега в общността и започнете да получавате онлайн проучвания по и-мейл. Това са т.нар. платени онлайн анкети.

Попълнет изпратените проучвания за подобряване на профила, за да имате повече възможности за печалба. Проверявай си и-мейла всеки ден за нови покани за проучвания. Всички платени онлайн анкети ще бъдат получени по и-мейла. Попълнете онлайн въпросниците, за да получите точки. След това поискайте  точките ви да се превърнат в пари, когато съберете 1000 точки. За всяко попълнено проуване, се получават определен брой точки, в зависимост от дължината и трудността на въпросника. Периодично Daedalus New Media Research осъществява проучвания по актуализация на информациите от панела (webcruiser). Броят на точките за този вид проучвания, е по-малък (20 точки), а времето за попълване на проучването е само няколко минути. 
Дължина на въпросника Брой точки на пълен въпросник
до 10 минути 50
11 – 20 минути 100
21- 30 минути 150
31 – 45 минути 200

При регистрацията получавате автоматично 50 точки.

 

Daedalus Online

Вижте и най-добрите сайтове за платени онлайн анкети

This Post Has 13 Comments

 1. Регистрирах се и получих 50 евроцента. След колко време ще получа първата си анкета

  1. Здравей Стефан, анкетите се получават в зависимост от това какви клиенти има и дали попадате в тяхната извадка. Честотата на получаване на анкети не е постоянна.

 2. регистриран съм там от известно време, но все още не съм получил анкета. пък и не съм голям фен на румънците от Daedalus.. ще заложа на нещо българско..

 3. @Evtim – възможно е да не отговаряш на профила, необходим за попълване на анкетите. Аз получих около 10 анкети.

 4. ami poveche dovolen sum ot JTN Panel.. veche imam 50 leva osrebreni.

 5. През последните няколко дни тече кампания на Deadalus. JTN скоро не са пращали анкети

 6. Аз съм регистриран от доста време там и до сега съм провел до 3 анкети, като имам близо 3 лева или по точно 195 точки, надявам се да ги направя на 1000 😛

 7. Daedalus New Media Research ООД Регистриран съм в този панел и имам събрани над 1000 точки няколко месеца подавам информация с име и банкова сметка и не ми се превеждат парите уникална некоректност не попълвайте анкети на тази Румънска фирма няма да Ви платят!!

  1. Абсолютни мошеници са Daedalus Online! Не се хващайте с тях, когато натрупате точки и желаете плащане, моментално профила ви става с невалидна парола. Писане на имейли, сървара им не работи и т.н.

   1. Здравейте, не знам каква е причината да ви е блокиран профила, но аз съм получавал няколко плащания от тях. Да, забавиха се около месец след изискване на плащането и им писах 2 пъти, но ми преведоха парите.

Коментирай

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu