dopylnitelni-dohodi-ot-online-anketi

Допълнителни доходи от анкети

5 1 vote
Рейтинг на статията

Здравейте, представям ви нова фирма в областта на онлайн маркетингa – Daedalus Online е част от групата на Daedalus, която провежда онлайн сондажи за различни фирми от Румъния, Европа и САЩ. 

Daedalus Millward Brown е член на ESOMAR от 2000 г. Член на SORMA от 2001 г. Член на EuroQual от 2005 г.. Член на Millward Brown International Network от 2005 г.

Daedalus Online – сайт за платени онлайн анкети

Влезте сега в общността и започнете да получавате онлайн проучвания по и-мейл. Това са т.нар. платени онлайн анкети.

Попълнетe изпратените проучвания за подобряване на профила, за да имате повече възможности за печалба. 

Проверявай си и-мейла всеки ден за нови покани за проучвания. Всички платени онлайн анкети ще бъдат получени по и-мейла. Попълнете онлайн въпросниците, за да получите точки.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


След това поискайте точките ви да се превърнат в пари, когато съберете 1000 точки. За всяко попълнено проуване, се получават определен брой точки, в зависимост от дължината и трудността на въпросника. 

Периодично Daedalus New Media Research осъществява проучвания по актуализация на информациите от панела (webcruiser). Броят на точките за този вид проучвания, е по-малък (20 точки), а времето за попълване на проучването е само няколко минути. 

При регистрацията получавате автоматично 50 точки.

Регистирай се в Daedalus Online

Платени онлайн анкети с Marketagent

Marketagent е сравнително нов играч на пазара, чрез който можете да печелите допълнителни доходи с попълване на анкети. За краткото време, през което е на пазара, платформата се превърна в моя фаворит.

Предимствата на Marketagent се състоят в това, че има анкети много често. Това дава възможност да генериране на доста повече пари от анкети, в сравнение с другите сайтове.

В платформатa можете да изтеглите парите си при събрани минимум 1000 точки, което е 10 Евро. Но в интерес на истината тук се точките от анкетите се събират доста бързо. За 3 години от 31.07.2017 в момента в който съм направил регистрацията до момента на писането на статята 25.08.2020 съм събрал 25 000 точки. Това са 250 евро или почти 500 лв. допълнителни доходи от анкети.

Ако искате и вие да се включите в платформата натиснете бутона по-долу и вземете 100 точки начален бонус.

Marketagent: Най-добрата платформа за платени онлайн анкети

Бърза и лесна регистрация | Висока честота на изпращане на анкети | Лесно теглене на парите през PayPal | Доказано плащане

Безплатна регистрация

В тази статия сме описали, които са най-добрите сайтове за платени онлайн анкети в България. Всеки от тях е лично тестван от нас и сме получавали пари за попълнените от нас анкети.

Последвай ме в LinkedIn

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

14 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Стефан Шидеров

Регистрирах се и получих 50 евроцента. След колко време ще получа първата си анкета

Evtim

регистриран съм там от известно време, но все още не съм получил анкета. пък и не съм голям фен на румънците от Daedalus.. ще заложа на нещо българско..

Evtim

ami poveche dovolen sum ot JTN Panel.. veche imam 50 leva osrebreni.

[…] да търсите и варианти за увеличаване на чистите ви приходи всеки месец – дори и с малко. За да постигнете финансова […]

[…] Допълнителни доходи от анкети […]

Krasi

През последните няколко дни тече кампания на Deadalus. JTN скоро не са пращали анкети

System

Аз съм регистриран от доста време там и до сега съм провел до 3 анкети, като имам близо 3 лева или по точно 195 точки, надявам се да ги направя на 1000 😛

[…] да търсите и варианти за увеличаване на чистите ви приходи всеки месец – дори и с малко. За да постигнете финансова […]

Станимир

Daedalus New Media Research ООД Регистриран съм в този панел и имам събрани над 1000 точки няколко месеца подавам информация с име и банкова сметка и не ми се превеждат парите уникална некоректност не попълвайте анкети на тази Румънска фирма няма да Ви платят!!