Допълнителни доходи с афилиейт програмата на CrocMint

5 1 vote
Рейтинг на статията

CrocMint е може би една от най-популярните афилиейт програми и лидер в областта на продажбата на продукти с билкова основа за подобряване на мъжкото здраве, продукти за красота и здраве. Към момента CrocMint предлагат едни от най-високите комисионни за продажба на техните продукти – между 30% и 40%, както и възможността да се изкачвате по стълбичката на афилиейт бизнеса.

Ето няколко причини защо трябва да изберете CrocMint.com

  • Висока конверсия за предлаганите продукти
  • Голям набор от помощни средсва и маркетинг материали
  • Отлична система за проследяване на продажбите и отчитане на комисионните
  • Високи комисионни за всяка продажба
  • Изплащане на комисионните на седмична база

🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Програмата е подходяща за всички, които искат да имат възможността да изкарват допълнителни доходи от интернет. С една регистрация в сайта вие получавате достъп до всички продукти и помощни материали в администраторския панел. Към момента CrocMint привлича все повече афилиати, което говори, че програмата се ползва с висока степен на доверие, а не е поредната scam компания.

Основното предимство на компанията е високата степен за конверсия (брой покупки от 100 посещения) за предлаганите натурални и билкови продукти. Всички продукти за съобразени с изискванията на милиони потребители по света и са съобразени в всички здравни норми. Тъй като продуктите са наистина ефективни това води до повторни покупки от страна на клиентите, което пък от своя страна ви носи повече и по-големи комисионни. CrocMint помага на вас да печелите от това, че помагате на хората да се чувстват по-добре и да изглеждат по-добре. 

Към момента при добре таргетиран трафик можете да очаквате конверсия  1:35. Което означава, че на всеки 35 посещения 1 ще купи продукт. Това е средната конверсия, която може да се разминава при вас – може да е по-ниска или по-висока.

След безплатната регистрация ще имате достъп до множество ресурси и ръководства, които ще ви помогнат да промотирате продуктите много по-успешно. Имате възможност и да си свалите директно готови сайтове, които са идеално оптимизирани за търсачките.

Аз лично също се присъединих към CrocMint, тъй като това беше програмата, за която намерих най-много положителни мнения.

Освен, чрез продажбата на продукти, вие можете да печелите по 10% от продажбите на всеки препоръчан от вас потребител, който се регистрира в програмата.

Ако искате да разберете повече за програмата и за продуктите можете да посетите сайта – CrocMint.com

Стани афилиейт в CrocMint.com

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments