15% отстъпка за всички тениски с код dimitkoster2018

Имейл маркетинг – направи го правилно

През последните няколко години у нас се наблюдава бум на новите онлайн магазини. Някои от тях са доста печеливши други изкарват прилични доходи, а трети фалират след няколко месеца. Какво прави едни от магазини успешни, а други не? Сигурно има много причини – продукти, цени, дизайн, маркетинг, клиенти. За всеки магазин обаче е важно да има клиенти, защото без тях, колкото и добри да са продуктите и колкото и да са атрактивни цените няма да има продажби.

Всеки който се занимава с продажби знае, че те се осъществяват както от нови клиенти, така и от вече съществуващи. Какви активности обаче правите вие за да привлечете нови клиенти или да продадете повторно на тези, които вече са купили. Един от най-полезните инструменти е емайл маркетинга, с който привличате нови клиенти и информирате своите съществуващи клиенти за нови продукти, намалени цени или специални предложения.

ЗАПАЗВАМ СИ МЯСТО

Много често емейл маркетинга се прави от хора, които не са добре запознати с него и се прави нещо много погрешно – изпращат се масови емейл или SMS съобщения, които в повечето случаи или нямат никакъв ефект или много малък. Дори част от съобщенията се приемат като чиста форма на SPAM.

За да помогнат на всички, които се занимават с имейл маркетинг или искат да се занимават Email Invest организират поредица от няколко лекции на тема „Имейл маркетинг – направи го правилно„. Целта е да се помогне на всеки, който иска да използва този инструмент за увеличаване на своите продажби. Повече за Email Invest можете да прочетете ТУК.

За кого е подходяща тази лекция?
– Всеки който иска да комуникира по-успешно с клиентите си
– Който иска да увеличи продажбите си
– Който иска, клиентите му да купуват повторно
– Който иска да разшири бизнеса си
– Който иска да има повече време за себе си

Ще има и дискусионна част, в която да се задават въпроси и да се обсъждат проблеми, с които всеки който е използвал безплатния софтуер на компанията за имейл маркетинг се е сблъсквал.

Всеки може да си направи безплатна регистрация и да използва пълните възможности на софтуера, като ще може да изпраща 3000 имейла на месец.

Лекциите ще се проведат както следва:

27 Ноември 2012 – София, Хотел Принцес – 19 – 21 часа

4 Декември 2012 – Варна, Хотел Капитол – 19 – 21 часа

Цена: 30 лева

Запазете своето място сега и увеличете продажбите си чрез успешен имейл маркетинг.

ЗАПАЗВАМ СИ МЯСТО

 

This Post Has 2 Comments

Коментирай

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu