email-marketing

Имейл маркетинг – направи го правилно

0 0 votes
Рейтинг на статията

През последните няколко години у нас се наблюдава бум на новите онлайн магазини. Някои от тях са доста печеливши други изкарват прилични доходи, а трети фалират след няколко месеца. Какво прави едни от магазини успешни, а други не? Сигурно има много причини – продукти, цени, дизайн, маркетинг, клиенти. За всеки магазин обаче е важно да има клиенти, защото без тях, колкото и добри да са продуктите и колкото и да са атрактивни цените няма да има продажби.

Всеки който се занимава с продажби знае, че те се осъществяват както от нови клиенти, така и от вече съществуващи. Какви активности обаче правите вие за да привлечете нови клиенти или да продадете повторно на тези, които вече са купили. Един от най-полезните инструменти е емайл маркетинга, с който привличате нови клиенти и информирате своите съществуващи клиенти за нови продукти, намалени цени или специални предложения.

Много често емейл маркетинга се прави от хора, които не са добре запознати с него и се прави нещо много погрешно – изпращат се масови емейл или SMS съобщения, които в повечето случаи или нямат никакъв ефект или много малък. Дори част от съобщенията се приемат като чиста форма на SPAM.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


За да помогнат на всички, които се занимават с имейл маркетинг или искат да се занимават Email Invest организират поредица от няколко лекции на тема „Имейл маркетинг – направи го правилно„. Целта е да се помогне на всеки, който иска да използва този инструмент за увеличаване на своите продажби. Повече за софтруери за имейл маркетинг можете да прочетете ТУК.

За кого е подходяща тази лекция?
– Всеки който иска да комуникира по-успешно с клиентите си
– Който иска да увеличи продажбите си
– Който иска, клиентите му да купуват повторно
– Който иска да разшири бизнеса си
– Който иска да има повече време за себе си

Ще има и дискусионна част, в която да се задават въпроси и да се обсъждат проблеми, с които всеки който е използвал безплатния софтуер на компанията за имейл маркетинг се е сблъсквал.

Всеки може да си направи безплатна регистрация и да използва пълните възможности на софтуера, като ще може да изпраща 3000 имейла на месец.

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] на тема Имейл маркетинг – направи го правилно (виж ТУК). Самата лекция беше на част от поредица подобни […]

[…] на тема Имейл маркетинг – направи го правилно (виж ТУК). Самата лекция беше на част от поредица подобни […]