microniche-website

Микронишов сайт – доказан начин за пасивни доходи

0 0 votes
Рейтинг на статията

Какво знаете за явлението микронишов сайт?

Ако сте търсили начин за допълнителни доходи или започване на онлайн бизнес няма как да не сте попадали на информация за пасивни доходи от микронишов сайт. Ако сте попадали на статии свързани с този вид приходи вероятно знаете, че идеята на тези сайтове е да са тясно специализирани и създадени за определени ключови думи, за които има над 1000 търсения на месец в Google, като в същото време почти няма сайтове, които да предлагат подобна информация или са много малко. С ниската конкуренция, вие лесно можете да се класирате в по-предни позиции на търсачката и да започнете да печелите пасивни доходи от AdSense, след като свършите малко „домашна работа“ . Тези сайтове се характеризират с това, че са:

 • Евтини за стартиране и поддръжка
 • Лесни и бързи за направа – отнемат само няколко дни (по-малко от месец)
 • Носят пасивни доходи всеки месец, като в концепцията им е заложено правилото: „По-добре да имам 50 сайта, които без допълнителна работа по тях да ви носят по $2 на ден, отколкото ЕДИН, който да генерира по $100.”

Е, представете си да имате сайтове, които вадят по $2 на ден БЕЗ ПОЧТИ НИКАКВА работа от ваша страна! Това са около $50-$60 на месец само от 1 сайт. Ако това се умножи по 10, 20, 30 сайта ….. оставям сметките на вас.

Какво е важно за един успешен микронишов сайт?

За да бъде успешен един подобен сайт е от изключителна важност намирането на подходяща ключова дума. За голяма част от хората, които тепърва ще се занимават с микронишови сайтове не е много лесно да намерят подходяща дума, която да предизвиква над 1000 търсения всеки месец.

 Защо да изберете микронишов сайт за своите пасивни доходи

 • Сравнително ниска цена за започване на подобен сайт. Съществуват платени продукти и услуги, с които можете да помогнете на своя онлайн бизнес да заработи на по-бързи обороти след като вече сте стартирали. Но за стартирането на един или няколко микронишови сайтове са ви необходими само домейн и хостинг, за които няма да платите повече от 50-60 лв на година.
 • Изключително лесно е да започнете. Всеки с малко свободно време може да започне да печели от микронишов сайт. Ще трябва да бъде свършена много работа, но всъщност нищо сложно, нищо с което всеки без да специалист не  би се справил.
 • Бързи ефект и постигнати резултати. Няма бизнес, който да може да ви направи богати за една нощ, но микронишовият сайт е изключително бърз начина за генериране на трафик, а от там и на доходи – особено ако трябва да се сравни с поддържането на блог, което може да отнеме години за изграждането и привличането на стабилен трафик.
 • Може да работи самостоятелно. След като вече сте стартирали своя сайт в определена ниша, той може да работи на автопилот. За вас остава само това да печелите от трафика и да се подготвяте да пуснете следващият си микронишов сайт. Както казах по-горе трябва да се свърши важна работа по писането на статии, пускането на тези статии в директории и цялостното изграждане на сайта, но след като вече сте го направили веднъж вие ще бъдете приятно изненадани от пасивните доходи. Много хора създават 10, 20, 30 сайта, от които печелят малко, но постоянно и то без да участват активно в тяхната поддръжка.

Какво няма да направи микронишовият сайт за вас

 • Това не е начин да забогатеете за една нощ. Трябва да имате предвид в ума си, че за да започнете да печелите стабилни доходи от този вид бизнес трябва да свършете работата си. Необходимо е известно време, не само да настроите сайта си, но и е необходимо малко време Google да намери вашето съдържание, да го оцени и да започне да го показва на по-горни позиции в резултат на търсене.
 • Печалбите всеки пак не са безлимитни. С подобен сайт вие се фокусирате върху определен тесен кръг от хора, в един тясно специализиран пазар. Въпреки това, вие имате възможност да разширите своя бизнес и да го превърнете в самостоятелен сайт, но това не винаги е възможно. След известно време ще установите, че има праг на печалбите, които можете да получавате всеки ден. За щастие обаче всичко това може да става на авто пилот и вие ще имате време да създавате още сайтове и да разширявате своето портфолио.

Успех!!!


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Ако все още се интересувате от това, да имаме пасивни доходи от микронишов сайт, но не сте сигурни дали ще се справите самостоятелно, ние имаме предложение за вас като ви помогнем да намерите подходящите думи и да стартирате собствен проект за пасивни доходи. Най-вероятно си задавате един въпрос.

Защо да ви помагаме, да печелите, а не го правим сами?

Защото всеки сайт все пак има нужда от известна работа по-него. И защото времето, с което разполагаме не е неограничено. С намирането на подходяща дума, не свършва работата по сайта. Трябва да закупи домейн и хостинг план. Трябва да се напишат или закупят статии по темата. Тези статии трябва да се разпръснат по различни директории, които да доведат още трафик.

Ето какво предлагаме:

 • План Старт
микронишов сайт
Стартиране на микронишов сайт
 • План Напреднал
Микронишов сайт
Микронишов сайт за напреднали
 • План В играта
микронишов сайт
Микронишов сайт за истински професионалисти

Ако вече сте избрали своя пакет и искате да започнете само попълнете формата за поръчка и ни я изпратете. Ние ще се свържем с вас за да уточним начина на плащане PayPal, ePay.bg, MoneyBookers, Банков превод, Пощенски запис.

 

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

3 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Avtomivki.net

Здравейте, какви доходи могат да се очакват на месец?

[…] изпробвам. Включих я в един блог на български и на един микронишов сайт, който е на английски. Резултатите […]