euro2016

Как да спечелим от Евро 2016

5 1 vote
Рейтинг на статията

Евро 2019

Днес 10.06.2016 поставя началото на Европейското първенство по футбол във Франция (Евро 2016). Това не е тайна за футболните фенове и го чакат с нетърпение. Какво обаче могат да спечелят хората, които не са чак такива запалянковци? 

Естествено, че всеки, който има нюх може да спечели и реални пари от провеждането на Евро 2016. Въпросът е как да спечелим от футболните срещи през юни?

Спорните залози са реално средство и ако се възползвате разумно, можете да си докарате прилична сума за предстоящото море. Това което ви предлагам е да прочетете статията (Вижте как удвоих парите си за по-малко от месец със спортни залози).


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Набързо, стратегията се състои в това, да избирате подходящите мачове и да имате дисциплина да следвата избраната стратегия. Тя не е нова, но е доказала се стратегия –

Стратегията на Мартингейл

Избирате мачове с коефициент 2 и повече и залагате само с такива прогнози. Ако не познаете – залагате двойна сума.

Например: залагате 2 лв и не познавате. Следващият ви залог трябва да бъде 4 лв., ако и него не познаете – залагате 8 лв.

На практика няма как да загубите и след като познаете, ще сте с печалба от сумата на първия залог.

Недостатъка на тази стратегия, че трябва да разполагата с доста голяма сума, за да издържите на 5-6 последователни неуспеха. Стратегията работи, но не забравяйте, че това са спортни залози и няма нищо гарантирано.

Бонус за нови клиенти

Всеки който иска може да се регистирира в EFBET и да се възползва от бонус, който ще получи ако въведе код 977 в при регистрацията си.

Както споменах много важно за да бъдете успешни е да си напишете добре домашното преди това. В тази връзка ви предлагам дневни коментари и анализи на специалист с доказани над 80% успешни прогнози. Ако искате да получавате дневните прогнози директно на вашата поща – просто попълнете вашето има и email адрес, на който да ви ги изпращаме – НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

Внимание!!! - Това е личен опит и системата на залагане не е гарантирана! - Не рискувайте сума, която не можете да си позволите да загубите! - Спортните залози не са за всеки.

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments