nai-dobrite-saitove-za-anketi

Най-добрите сайтове за платени онлайн анкети

0 0 votes
Рейтинг на статията

Какво представляват сайтове за платени онлайн анкети?

Има ли различни сайтове за платени онлайн анкети и както представляват те? Маркетинг и рекламния отдел на всяка компания са с едни от най-високите бюджети.

Те харчат милиони долари всяка година за проучване на потребителските нагласи, правят проучвания преди да пуснат нов продукт, правят проучване след като пуснат даден продукт, правят проучване как се справя конкуренцията.

Ето тук идват на помощ посредниците – сайтове за платени онлайн анкети, които предлагат възможността да печелите точки или пари срещу вашето мнение.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Те дават една част от парите, които ще получат след като продадат вашите отговори на корпорации като P&G, GM, Coca Cola, мобилните оператори и много други, които се интересуват от случващото се на пазара в определен бизнес сектор.

Има ли български сайтове за платени анкети?…

До скоро сайтове за платени онлайн анкети имаше само в страни извън България. С развиването на консуматорското общество и у нас навлязоха няколко сериозни компании, които имат сайтове за онлайн анкети и дават различни бонуси на участниците в тях.

Daedalus New Media Research

Daedalus New Media Research e част от групата на Daedalus Group – една от най-големите румънски компании за проучване на пазара. Daedalus New Media Research е основана през 2009 г.

Извършва онлайн сондажи в Румъния и България за други компании от различни браншове и за крайните клиенти. Компанията е специализирана в: предварителни проучвания за телевизионни реклами, реклами за лансиране на нови продукти, измерване нивото на задоволство на клиентите, на служителите и т.н.
Ако проявявате интерес към сайтовете за платени онлайн анкети можете да намерите още информация ТУК

JTN Research

JTN Research е една от най-големите агенции за онлайн маркетингови проучвания в Централна и Източна Европа. Компанията е българска, основана през 2007 г. и е базирана в София.
За започнете да получавате въпросници първо трябва да се регистирате и след това да попълните профилиране „Основна информация за вас“ или „Технологии“. Това ще ви гарантира по-добро класиране сред фирмите, които търсят определен профил клиенти.

Ако искате да ви изпратя покана за участие и в други сайтове за платени онлайн анкети, просто попълнете формата по-долу.
Ще получите покана и за други проверени сайтове напълно безплатно.

Marketagent: Най-добрата платформа за платени онлайн анкети

Бърза и лесна регистрация | Висока честота на изпращане на анкети | Лесно теглене на парите през PayPal | Доказано плащане

Безплатна регистрация

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments