Ако за първи път попадате на DimitkoSter.com ви препоръчвам да се запознаете с най-четените статии в сайта.


В списъка по-долу ще намерите най-чететени статии в сайта ни. Това са и статиите, които са с най-голям интерес от читателите на сайта. Точно затова се опитахме да синтезираме най-добрите 5 статии и да насочим вниманието ви към тях.

Естествено можете да разгледате и другите статии в сайта. Ще се радвам да оставите вашето мнение като коментар по статиите. Всички коментари са добре дошли и ще ни помогнат да подобряваме съдържанието, което пишем.


Безплатна доставка на книги от Англия до България

Ако сте фенове на книгите, особени книги на английски и искате да си поръчате новото издание на книга, която все още не се предлага в България, прочетете статията, в която описвам как можете да си поръчате книги с напълно безплатна доставка до България.

Онлайн анкети - най-добрите сайтове за анкети в България

Печеленето на допълнителни доходи с участие в онлайн анкети продължава да бъде актуално и един от предпочитаните начини за генериране на допълнителни доходи от хора, които тъкмо започват. Чрез този метод няма да станете богати, но е напълно възможно да спечите няколко стотин лева на година.

Безплатни аудио книги и електронни книги

Преди няколко години слушането на аудио книги беше рядкост. Още по-малко бяха и сайтовете, които предлагаха аудио книги. Сега лидер на пазара на аудио книги в България е платформата Storytel. Но те далеч не са единствените, коите имат аудио книги. Вижте още сайтове за безплатни аудио книги.

Доставка на стоки от Amazon до България

Изглежда онлайн предлагането в България не е достатъчно и хората се интересуват от това да поръчват от чужди сайтове като Bookdepository u Amazon. В същото време има и потребители, които се притесняват или пък не им се занимава с процедурата по извършването на онлайн поръчка, освобождаването от митница и ходенето до куриер. Всичко това може да бъде спестено, като се доверите на нашата услуга за доставка на стоки от Amazon.

Вижте как удвоих парите си за по-малко от месец с футболни прогнози

Още с написването тази статия стана хит. И така в продължение на повече от 5 години, продължава да бъде в ТОП5  на най-четените и харесвани статии. Защо? Ами просто защото този метод за печалба от футболни залози работи. Ако сте опитвали до сега, но не ви се е получавало в време да се доверите на футболните прогнози подбрани от професионалните тъпстъри, с които работим. Повече за това как може да печелите от футболни прогнози може да научите в статията