fbpx

Ако за първи път попадате на DimitkoSter.com ви препоръчвам да се запознаете с най-четените статии в сайта.


В списъка по-долу ще намерите най-чететени статии в сайта ни. Това са и статиите, които са с най-голям интерес от читателите на сайта. Точно затова се опитахме да синтезираме най-добрите 5 статии и да насочим вниманието ви към тях.

Естествено можете да разгледате и другите статии в сайта. Ще се радвам да оставите вашето мнение като коментар по статиите. Всички коментари са добре дошли и ще ни помогнат да подобряваме съдържанието, което пишем.


 • kak-udvoih-parite-si-za-po-malko-ot-mesec

  Вижте как удвоих парите си за по-малко от месец със спортни залози

  Спортни залози са един доста популярен „спорт“ за голяма част от хората у нас. Началото на тази мания беше дадена от Еврофутбол, преди доста години. Има хора, които залагат на любимия си отбор за удоволствие, а има и хора, които са превърнали тези спортни залози и по-точно футболни залози в бизнес, от който се издържат.

  Прочети цялата статия

  nai-dobrite-saitove-za-plateni-anketi

  Най-добрите сайтове за анкети и платени онлайн анкети

  Има различни сайтове, които дават възможност да печелите допълнителни средства като

  на анкети. Но може ли наистина да се печелят някакви пари от това и колко? Плащат ли наистина тези сайтове? На тези въпроси ще се опитам да отговоря в следващите няколко реда.

  Прочети цялата статия


kak-da-porychame-produkt-ot-amazon

Как да поръчаме продукт от Amazon

Има хора, които не разполагат с дебитна или кредитна карта или пък не желаят да си дават данните от картата и да се регистират в различни сайтове.

Именно за тях, ние предлагаме да направим поръчка на продукт от Amazon и да им го доставим до България.

Прочети цялата статия

5-nachina-da-prodavame-v-ebay

5 начина как да продаваме в eBay и да печелим от това

Когато направих първите си продажби в eBay беше нещо ново (2011) – особено за страни като България. В същото време и машина за пари за много хора (особено за САЩ).

Прочетох много успешни истории от хора, които вече правят сериозни продажби, продавайки в eBay, но не повярвах на всички тях. Нямах никаква представа как работи всичко.

Прочети цялата статия


bezplatni-audio-knigi

Безплатни аудио книги и електронни книги от openculture.com

Мисля, че е крайно време да обновя тази статия. Първият й вариант е от 2012 година. За последните 7 години със сигурност има още много ресурси за безплатни аудио mp3 книги и безплатни електронни книги, които могат да се споделят.

Прочети цялата статия

kyde-da-investiram-10000-lv

Къде да инвестирам 10 000 лв.?

Освновния минус на инвестициите в акции е, че е необходимо да имате по-голяма сума за инвестиране. Освен това трябва да имате предвид, че това е дългосрочна инвестиция – 10 и повече години. Естествено можете и след 2 години да продадете своите акции и да сте на печалба. Не трябва да разчитате обаче на бързи доходи – освен ако не сте опитен спекулант.

Прочети цялата статия