fbpx
Добре дошли в партньорската страница на DimitkoSter.com, където ще намерите списък с полезни инструменти и сайтове, които аз лично използвам и силно препоръчвам
funkcii-na-dobria-manager
Димитър
от dimitkoster.com

Страница партньори

Възможно е някои от линковете да са на партньорски сайтове, от които да спечелим малка комисионна, ако направите покупка от тях. Това няма да повлияе по никакъв начин на вас.

Obuvki.bg

Obuvki.bg е на пазара повече от 20 години, като предлага обувки от различни висококачествени марки. Всеки нов клиент може да се възползва от намаление от първата си поръчка, ако се абонира за бюлетина на компанията. Основното предимство, поради което използвам сайта е възможността за беплатна доставка и връщане ка обувките. 

Superhosting.bg

Трябва да спомена, че всички мои сайтове използват хостинг от Superhosting.bg  Защо? Избрах SuperHosting.bg защото предлагат възможност няколко домейна да използват един хостин. Така пестите пари. Комбинирано с добрата услуга и отлични съпорт мисля, че няма две мнения, коя е хостинг компанията, която да изберете.

Сигурно няма, някой който да не е чувал за GoDaddy. Това е може би най-големият регистратор на домейни. Голяма част от домейните, които съм купил са именно от там

GoDaddy.com

Namecheap.com

Ако търсите евтин домейн на ниска цена – NameCheap e мястото. Много често може да се купи домейн за два пъти по-ниска цена отколкото в GoDaddy

Bluehost.com може би най-добрата комбинация за домейн и хостинг. Цените започват от $2.99 на месец. Супер алтернатива на Superhosting.bg за сайтове с аудитория извън страната.

Bluehost.com

HostAsset предлага хостинг услуги и закупуване на домейн. Хостинг плановете започва от $1.93 на месец. Можете да изберете между Home, Business и Asset план.

Пътуване и туризъм

Секция с полезни ресурси за пътуване, резервация на място за нощувка, наемане на кола и полезни приложения за мобилни телефони.

Пътувайте до различни дестинации и вземете 50 лв. остстъпка при следващото пътуване. AirBNB е наистина полезна плафторма, в която можете да намерите място, където да отседнете на наистина добра цена

Booking.com e може би най-големият и известен сайт за резервации на хотели. Наистина има много предложения за хотели в целият свят.  Дори сега ще можете да вземете 10% обратно от сумата, която ще платите при следващата си резервация. 

Grabo - най-големият сайт за оферти и отстъпки

Grabo.bg e най-големият сайт за оферти с големи отстъпки. В сайта ще намерите оферти за почивки, ресторанти и SPA-процедури.

Книги и обучение

Книгите за прозорец към света. Това дори и дъщеря ми, която е на 4 години го знае. За всички, които обичат книгите ето няколко послезни сайта.

Bookdepository.com e английски сайт – онлайн книжарница, предлагащ богата колекция от книги в различни жанрове. Прави доставка до много държави в света включително и България. Най-хубавото е, че книгите са на добри цени и с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до България. Доставката на книгите е около 10-14 дни.

Wordery.com подобно на Bookdepository е онлайн книжарница, предлагаща доставка на книги до България с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. Цените на някои книги в Wordery са по-ниски от тези в Bookdepository.

Потребителска електроника и джаджи

GearBest e много добра алтернатива на ebay u aliexpress. Има много интересни джаджи и дава сериозни отстъпки.  Продуктите са наистина добри и е един от моите сайтове фаворити.

Добавете тук текста на заглавието