Мода и за дома

Fashion Days е водеща онлайн модна дестинация за последните 8 години, която оперира в Румъния, България и Унгария. Компанията предлага разнообразие от продукти на водещи марки като Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Napapijri, Sport Max, Max&Co и много други, които може да популяризирате чрез вашите комуникационни канали. Всеки моден сезон предлагаме нови колекции облекло, обувки и аксесоари за жени, мъже и деца, както и най-актуалните модели на пазара.

Онлайн магазин Елмайра предлага богато разнообразие от дамски дрехи. Моделите, които ще откриете в магазина, са българско производство и с най-високо качество. Магазинът е на пазара от повече от 10 години и се е наложил като един от водещите лидери при покупката на ежедневни дрехи от жените във всяка възраст.

„Модерни обувки за всички възрастови групи с високо качество на ненадмината цена“. С тези принципи Deichmann се отличава със своето разположение в Германия и в чужбина. Deichmann е лидер на пазара в европейския бизнес за обувки. Deichmann понастоящем работи в повече от 22 държави. Също така онлайн магазинът на Deichmann предлага модерни обувки денонощно. На www.deichmann.com потенциалните потребители намират широк асортимент от женски, мъжки, детски и спортни обувки и могат да поръчват най-новата мода за обувки и аксесоари без разходи за доставка.

Vivre стартира в Румъния през април 2012 с идеята да създаде една онлайн мрежа за качество и добър вкус. Vivre има зад гърба си екип, който работи повече от 10 години в търговията на дребно, логистиката и електронната търговия. Обещаваме да приложим всичко, което сме научили, за да променим начина и условията, в които българите възприемат дизайна. Целта на Vivre е да даде колкото се може по-добро качество и красота.

Колко от вас са чували за Ecoegg? Всъщност това са гранули за пране, които се намират в тази сфера и просто се пускат при прането в пералнята. 

Яйцето е пластмасово, но няма вероятност да се нарани и деформира по някакъв начин по време на пране в пералнята. В него сле изипват топченца след това се затваря. След многократни пранета, яйцето никога не се е отваряло, изглежда по съвсем същия начин както в началото на използването му. 

Skarleto.com е на пазара с вече 10 годишна история, предлагащ качествено дамско и мъжко бельо и дрехи. Предлага богато разнообразие на сутиени, стягащо бельо, бикини, бански костюми, корсажи, бодита и други, изработени от меки, естествени материи. В категорията за дрехи е заложено на спортни екипи, рокли, дънки, панталони, блузи, туники, якета.

RIVA STYLE предлага голям асортимент от висок клас италиански кожени чанти и аксесоари за всеки повод: класически, ежедневни дамски и мъжки чанти, раници, елегантни вечерни или клъч чанти, малки чанти за рамо. Специално място сме отделили на чантите и аксесоарите за пътуване, бизнес и лекарски чанти. Отличителните черти на марката Tuscany Leather са превъзходно качество, вековни семейни традиции на ръчно производство, луксозна линия на формите и разнообразие от модели, подходящи за всеки вкус.

Потребителска и домашна електроника

eMAG e водещ онлайн търговец в Централна и Източна Европа с онлайн магазини в България, Румъния, Унгария и Полша. От навлизането си на българския пазар през септември 2012 г. еMAG постига водещи пазарни позиции при продажбата на електроника, а успехите на марката се дължат на лоялната политика, продуктовото разнообразие и промоционалните кампании, които еMAG провежда. Поехме ангажимента да осигуряваме на клиентите достъп до широка гама продукти.