fbpx

Мода и за дома

Fashion Days е водеща онлайн модна дестинация за последните 8 години, която оперира в Румъния, България и Унгария. Компанията предлага разнообразие от продукти на водещи марки като Guess, Le Coq Sportif, Pepe Jeans, Desigual, Zee Lane, Diesel, Nike, Esprit, Love Moschino, Next, Napapijri, Sport Max, Max&Co и много други, които може да популяризирате чрез вашите комуникационни канали. Всеки моден сезон предлагаме нови колекции облекло, обувки и аксесоари за жени, мъже и деца, както и най-актуалните модели на пазара.

Онлайн магазин Елмайра предлага богато разнообразие от дамски дрехи. Моделите, които ще откриете в магазина, са българско производство и с най-високо качество. Магазинът е на пазара от повече от 10 години и се е наложил като един от водещите лидери при покупката на ежедневни дрехи от жените във всяка възраст.

„Модерни обувки за всички възрастови групи с високо качество на ненадмината цена“. С тези принципи Deichmann се отличава със своето разположение в Германия и в чужбина. Deichmann е лидер на пазара в европейския бизнес за обувки. Deichmann понастоящем работи в повече от 22 държави. Също така онлайн магазинът на Deichmann предлага модерни обувки денонощно. На www.deichmann.com потенциалните потребители намират широк асортимент от женски, мъжки, детски и спортни обувки и могат да поръчват най-новата мода за обувки и аксесоари без разходи за доставка.

Vivre стартира в Румъния през април 2012 с идеята да създаде една онлайн мрежа за качество и добър вкус. Vivre има зад гърба си екип, който работи повече от 10 години в търговията на дребно, логистиката и електронната търговия. Обещаваме да приложим всичко, което сме научили, за да променим начина и условията, в които българите възприемат дизайна. Целта на Vivre е да даде колкото се може по-добро качество и красота.

Колко от вас са чували за Ecoegg? Всъщност това са гранули за пране, които се намират в тази сфера и просто се пускат при прането в пералнята. 

Яйцето е пластмасово, но няма вероятност да се нарани и деформира по някакъв начин по време на пране в пералнята. В него сле изипват топченца след това се затваря. След многократни пранета, яйцето никога не се е отваряло, изглежда по съвсем същия начин както в началото на използването му. 

Skarleto.com е на пазара с вече 10 годишна история, предлагащ качествено дамско и мъжко бельо и дрехи. Предлага богато разнообразие на сутиени, стягащо бельо, бикини, бански костюми, корсажи, бодита и други, изработени от меки, естествени материи. В категорията за дрехи е заложено на спортни екипи, рокли, дънки, панталони, блузи, туники, якета.

RIVA STYLE предлага голям асортимент от висок клас италиански кожени чанти и аксесоари за всеки повод: класически, ежедневни дамски и мъжки чанти, раници, елегантни вечерни или клъч чанти, малки чанти за рамо. Специално място сме отделили на чантите и аксесоарите за пътуване, бизнес и лекарски чанти. Отличителните черти на марката Tuscany Leather са превъзходно качество, вековни семейни традиции на ръчно производство, луксозна линия на формите и разнообразие от модели, подходящи за всеки вкус.

Потребителска и домашна електроника

eMAG e водещ онлайн търговец в Централна и Източна Европа с онлайн магазини в България, Румъния, Унгария и Полша. От навлизането си на българския пазар през септември 2012 г. еMAG постига водещи пазарни позиции при продажбата на електроника, а успехите на марката се дължат на лоялната политика, продуктовото разнообразие и промоционалните кампании, които еMAG провежда. Поехме ангажимента да осигуряваме на клиентите достъп до широка гама продукти.

Очаквайте още препоръчани онлайн магазини

За да сте сред първите, които ще научат когато стартираме оставете вашият email адрес и ние ще ви информираме веднага когато стартираме