15% отстъпка за всички тениски с код dimitkoster2018

Спортни залози – хазарт или начин за допълнителни доходи

Спортните залози могат да се разглеждат като вид хазарт. Това е така, ако подходите на сляпо и просто задрасквате някакви схеми без да имате подготовка или стратегия за това как да печелите. В ТАЗИ СТАТИЯ можете да видите стратегията, която аз използвам и за сега е печеливша за мен. Важното е да имате дисциплина да спазвате стратегията и да не рискувате повече отколкото можете да си позволите да загубите със спортни залози.

Както споменах много важно за да бъдете успешни е да си напишете добре домашното преди това. В тази връзка ви предлагам дневни прогнози за футболни мачове. Ако искате да получавате дневните прогнози директно на вашата поща – просто попълнете вашето име и email адрес, на който да ви ги изпращаме – НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

Ако още нямате открита сметка за спорни залози можете да ги направите сега като ще получители и първоначален бонус до 100 лв.

[note note_color=“#fdfe8c“ radius=“9″]Ако искате да си опитате късмета, може да го направите, като получите до 100 лв. бонус. От Efbet.com предоставят на всички наши читатели бонус в размер до 100 лв. ако при регистрация посочат в поле ПРОМОЦИОНАЛЕН КОД  – следния код 977. Това поле се намира най-отдолу на формата за регистрация. КЪМ регистрацията[/note]

Печеливши футболни залози


Това обаче не е всичко!!!


Искате ли да минете на следващото ниво и да се включите в нашият затворен клуб?

Получавате наистина проверени и точни прогнози

Получавате 30 и повече прогнози всяка седмица

Получавате достъп до затворени групи във Facebook и Viber

Получавате прогнози за много мачове в събота и неделя

Можете да очаквате печалба около 25%-35%

Ще получите подробно ръководство за стратегията на игра

БЕЗ РИСК*

Изберете подходящият за вас план за прогнози за футболни залози

* 100% гаранция за връщане на заплатения от вас месечен абонамент. Ако по някаква причина не сте доволни от получаваните от нас прогнози НЯМА ПРОБЛЕМ. Само ни пишете и ние ще ви върнем парите, които сте заплатили за вашият МЕСЕЧЕН АБОНАМЕНТ. Можете да поискате връщане на вашият абонамент до 14 дни от дата на направено плащане.

*Разумна игра. Внимание!!! Трябва да имате предвид, че всички спортни залози крият риск от загуба. Не залагайте суми, които не можете да си позволите. Винаги играйте за забавление.


ВЛЕЗ В КЛУБА

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ОСТАНАЛИТЕ 200+ ЧОВЕКА, КОИТО ВЕЧЕ ГО НАПРАВИХА


Close Menu