sportni-zalozi-strategii-za-pechalba

Стратегии за футболни залози – от хазарт към допълнителни доходи

5 1 vote
Рейтинг на статията

Можем ли да печелим от спортни залози?

Дали наистина можем да печелим от спортни залози? Как да печеля от футболни прогнози? Хазарт или възможност за допълнителни доходи? Това са въпроси, които много хора си задават – включително и аз. В различни сайтовете можете да намерите различни предложения за печеливши футболни прогнози, прогнози за спортни залози и много други.

Това, което обаче много сайтове и типстъри правят, е само да ви дадат някакви прогнози. Много често се случва да показват на страниците си или във facebook само печеливши прогнози. Рядко са случаите, в които се обявяват реалните мачове и прогнози, а още по-рядко се показват губещите такива.

Печеливши футболни прогнози или правилната стратегия за залагане

Дали това, че ще имате достъп  до печеливши футболни прогнози ще ви донесе успех? Не съм напълно сигурен. Няма 100% гаранция. Дори и при 95% познаваемост може да бъдете на загуба. И обратното с 5-10% познаваемост може да удвоите парите си. Всичко е въпрос на правилна СТРАТЕГИЯ. Има много стратегии за залагане. Само напишете стратегии за футболни залози или печеливши стратегии за футболни залози в google. Ще намерите десетки сайтове, които обясняват различни стратегии за успешни футболни залози. Никъде обаче няма да намерите реални примери за използване на описаните стратегии. Много от тях дори са copy/paste от други сайтове. Продължавай да четеш и ще те запозная с моите две (да две) успешни стратегии за печалба.

Печеливши стратегии за футболни залози


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Както споменах по-горе, аз лично вярвам в едно нещо. С правилна стратегии и внимателно управление на парите можете да спечелите много повече дори и с по-ниска успеваемост на прогнозите. Защо е толкова важно да имате стратегия, преди да започнете да залагате.

Спорните залози не са шега работа. Те могат да бъдат много опасни. Най-малкото е да загубите няколко залога. Не забравяйте, че това е вид хазарт. А хазартът може да доведе до зависимост, подобно на алкохолната зависимост или дори наркотичната зависимост. Именно затова, преди да решите да залагате на мачове, е добре да си зададете въпроса – мога ли да спра?

Стъпки за изграждане на успешна стратегия

Трябва да имате предварително изградена и проверена във времето стратегия. Не се доверявайте на всяка стратегия, която намерите в интернет. Най-добре е да създадете своя такава. Защото без стратегия си гарантирате загуба в дългосрочен план. Ето и няколко стъпки, които ми помогнаха да изградя своята успешна и печеливша стратегия за спортни залози.

  • Определете сума, с която да започнете

Това е важна част от цялостния план за игра. Определете сума, с която да започнете. Това трябва да такава сума, която можете да си позволите да загубите. Добре е да започнете с малка сума, с която да тествате стратегията си 1-2 месеца. Така, ако е окаже, че нямате късмет – ще можете да преживеете и без тези пари. Повечето букмейкъри предлагат откриване на сметка с минимална сума от 10-20 лв. Започнете именно с такава сума.

  • Изберете си букмейкър

Много важно е да изберете правилния букмейкър. Аз лично имам сметки в betano.bg и bet365. Това са и двата най-големи букмейкъра в България, които имат и лиценз от Комисията по хазарта. Много важно е преди да направите депозит да проверите дали съответния букмейкър има лиценз за това на територията на страната. След това вижте какви бонуси дават различните букмейкъри при откриване на сметка се възползвайте от тях.

  • Определете детайлите по всеки залог

Напишете на лист хартия следните неща: колко често ще играете, колко ще бъде залогът, какви прогнози ще играете, какъв е максималният залог, който ще направите, при каква загуба ще спрете. Това са изключително важни детайли, с които ще трябва да се съобразявате и да спазвате. Добре е да ги имате написани на лист хартия и те да са пред вас. Понякога след неуспешна серия или пък след голяма печалба, човек се поддава на емоцията и е склонен да забрави за своята стратегия. А това почти сигурно ще ви доведе до това да загубите пари.

  • Определете си реалистична цел

Задължително си поставете цел. Тя трябва да бъде реалистична. Възможно е да играете 20 мача, с коеф 2 и да заложите 1 лв. Ако познаете всички 20 мача ще спечелите 1 048 576 лв. Това реалистично ли е? Или пък да си поставите цел на всеки 10 заложени лева да печелите 2. Това е далеч по постижимо.

Залагайте умно!!!

В следващата статия ще ви разкажа подробно за моята стратегия, която ми помогна да постигна 4 пъти първоначалната сума само за 1 месец.

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments