Начало - Уникално приложение за iPhone 5 подобрява съня

Уникално приложение за iPhone 5 подобрява съня

0 0 votes
Рейтинг на статията

Sleep Cycle е уникално приложение, което могат да използват всички собственици на iPhone.

Какво му е толкова уникалното?

Sleep Cycle използва 30 минутна фаза, през която ви събужда. По време на тази фаза приложението наблюдава и анализира вашите движения в леглото и се опитва да ви събуди нежно и постепенно, в последния възможен момент, като ви дава възможност да си поспите добре.

Къде трябва да се постави?

В зависимост от това какво е вашето легло и от какъв материал е направено има различни позиции където да поставите телефона за да работи в оптимален режим. Телефона не трябва да се поставя под възглавницата и не трябва да бъде покриван с дебели завивки. Ако не желаете да оставяте мобилен телефон толкова близо до главата си, можете да го поставите в режим Flight-Mode.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Как работи?

Докато спим ние преминаваме през различни фази на съня – от лека дрямка до дълбок съм. В зависимост от това в коя фаза на съня се намирате това приложение за iPhone 4/ 4s и iPhone 5 решава как да ви събуди, така че това да стане естествено. Стандартната аларма на телефона ви иззвънява веднъж или няколко пъти и ако сте късметлия да спите леко ще се събудите, но има вероятно и да се стреснете от рязкото събуждане, което не е полезно за организма. Да не говорим, че чувството не е никак приятно.

Sleep Cycle винаги се опитва да ви събуди докато сте в лек сън. Това е естествен начин да се случи това и да се събудите отпочинали.

Приложението използва акселерометъра вграден във вашия телефон. Той регистрира вашите движения и преценява дали спите дълбоко или сте в лека дрямка. Освен това имате достъп до графика, която показва кога в коя фаза на съня сте били. Всички тези данни ви дават една добра представа за това как си прекарвате нощите и биха ви били полезни за да подобрите вашият сън.

Изтеглете Sleep Cycle

Вижте новия проект на DimitkoSter.com свързан с Приложения за iPhone. Щрак
0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: