fbpx
Simvoly Builder

Как да си поръчате Kindle Paperwhite с доставка до България

Kindle Paperwhite, 6″ High Resolution Display with Built-in Light, Wi-Fi

Kindle Paperwhite

Както може би вече знаете, новият Amazon Kindle Paperwhite не се доставя до голяма част от държавите по света, в това число и България. Това се случва и с доста от други модели на Kindle, като Kindle Fire. Това е малко дразнещо, не мислите ли? Все едно сме се върнали в Социализма и можете да си купите хубави неща само от Кореком-а.

Защо Amazon прави това ограничение? Сигурно си имат някаква причина за това, но добрата новина е, че това вече не е проблем и има начин да заобиколите тази рестрикция, при това напълно законно и дори да се възползвате по-ниските цена на устройствата, които предлага Special offer, предназначени само за потребилите от САЩ.

Как да си поръчате Kindle Paperwhite с доставка до България

Да получите доставка на Kindle до България, въпреки, че официално няма доставка е лесно. Трябва само да си отворите безплатна сметка във фирма, която се занимава със спедиторски услуги от САЩ до България. Това е! Лесно, нали?

След като си откриете безплатна сметка, спедиторската компания ще ви създаде адрес в САЩ, на който можете да получавате стоки както от Amazon, така и от всеки друг онлайн магазин в САЩ.

Simvoly Builder

Аз вече няколко пъти използвах comGateway.com за да получа стоки, които изпращам до „моя адрес в САЩ“, който се намира в Portland, Oregon от където се препраща след това до България.

How to Ship an Amazon Kindle Paperwhite Anywhere image Amazon Kindle Paperwhite in New Zealand

Можете да си отворите сметка в comGateway от тук.

След като направите поръчка на избраният от вас модел на Kindle и той бъде доставен на вашият американски адрес, спедиторската компания ще го изпрати до вашия истински адрес. Nice, a?

Срокът за доставка на стандартна поръчка е между 6 и 8 дни.

А ето го и резултата – чисто нов и готов за използване Kindle.

How to Ship an Amazon Kindle Paperwhite Anywhere image Amazon Kindle Paperwhite

Kindle Paperwhite цени на доставка до България

Цените за доставка не са ниски, но имайки предвид, че спестявате около $30 то това, че ще си вземете Kindle със special offer, цената е поносима. А и не забравяйте, че другият вариант за доставка е да отидете до САЩ или да чакате ваш приятел да се върне от там и да ви го донесе . Не всеки обаче има приятели в САЩ. Освен това цената е близка до тази за стандартна международна доставка от Amazon до България, която е $29.

Доставка до България
Description Express Standard Business upgrade Savings
First 0.5kg / за първият 0,5 кг US$ 59.35 US$ 49.45 US$ 43.00 US$ 6.45
Every additional 0.5kg / за всеки следващ 0,5 кг US$ 8.30 US$ 6.90 US$ 5.40 US$ 1.50
Speed of Delivery (business days) 3 – 5 6 – 8 3 – 5

Kindle Paperwhite, 6″ High Resolution Display with Built-in Light, Wi-Fi

1 thought on “Как да си поръчате Kindle Paperwhite с доставка до България”

  1. Здравей! Благодаря за инфото, наистина полезно. Исках да те питам колко мита и ДДС си платил и дали процедурата на митницата е бърза или отнема 1-2 дена да се оправи човек.

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.