fbpx

5 причини защо да купим книга от Ozone.bg

Опаковка на книга от ozone.bg

Наближават празници – Коледа, Нова година! А след това има и именни дни. Какво се подарява обикновено на Коледа и Нова година? Чорапи, чаши, ненужни джаджи.

В тази книга ще ви дам моите 5 причини защо да купим книга от Ozone.bg.

Имам едно по-добро предложение. Тази година купете книга. Подарете книга. Защо? Защото това е нещо, което ще бъде полезно. Да научите нещо ново, да придобиете различна гледна точка за света и бизнеса. Да посетите нови места, погледнати през очите на различни пътешественици.

Или пък просто си купете книга, която харесвате. Отдайте се на заслужена почивка и почетете люмият си автор. Ако пък сте чели последната ми статия за Зависимостта от мобилния телефон, знаете че книгата е добър заместител на мобилния телефон.

Обикновено използвам 2-3 сайта за поръчка на книги. Днес ще ви дам моите 7 причини защо да купите книга от Ozone.bg

Книги от Ozone.bg

Причина номер 1 – Разнообразие

Една от основните причините да използвам сайта на Ozone за моите поръчки е огромното разнообразие на книги. На слад се поддържат около 15 000 заглавия, плюс още почти 20 000 при доставчици.

Това ви два доста голям избор от книги в различни жанрове. 

Причина номер 2 – Безплатна доставка

Никой не обича да плаща за доставка, нали? Много онлайн магазини и книжарници предлагат възможност за безплатна доставка, но над определена сума.

При Ozone получавате безплатна доставка дори и при поръчка на една книга. Единсвеното правило е тя да не бъде от много намалените книги (такива за 4-5 лв.)

Причина номер 3 – С внимание към детайла

Не знам на колко от вас ви прави впечатление, но аз забелязвам дребните неща. Книги, които последно поръчах, пристигнаха грижливо опаковани. Освен, че всички книги бяха опаковани в кашон, бяха покрити и със защитно фолио. Уникално! 

Ето няколко снимки какво преставляваше пакета, който получих:

Причина номер 4 – Книгата е идеален подарък за Коледа

Ако се чудите какъв подарък да купите на колега или на приятел, книгата е идеален вариант. Трябва поне малко да познавате човека и да знаете какви са му интересите. Така много лесно можете да изберете книга на подходяща тематика.

Ако поръчате книга до края на седмицата ще има възможност тя да пристигне преди празниците.

Потвърждение след поръчка на книга от Ozone.bg

Причина номер 5 – Винаги има остъпки

Какво по-хубаво от това да получаваш отстъпки? Още повече остъпки. От Ozone знаят това и много често има различни кампании за остъпки. Има секция с постоянно намалени книги.

Ако обаче не намирате отстъпка за книгата, която търсите винаги можете да се възпозлвате от остъпка за читатели на сайта. Използвайте код dimitkoster, преди да завършите своята поръчка. Това ще ви даде 10% остъпка от цената на ненамалени книги (виж снимката).

Код за остъпка при поръчка на книга от Ozone

Това бяха моите 5 причини защо да купим книга от Ozone.bg.

А вие можете да погледнете, кои са най-продаваните книги през Ноември 2018

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.