pari-ot-anketi

Платени онлайн анкети – 7 въпроса и техните отговори

5 1 vote
Рейтинг на статията

Изкарването на допълнителни доходи от платени онлайн анкети е много лесно. Всичко, което ви е необходимо е достъп до интернет и вашето собствено мнение. Всички големи компании искат да знаят какво мислят потребителите за техните продукти и услуги. Разбирането как се чувстват хората и какво е важно за тях може да бъде изключително ценно за компаниите. Вашето мнение наистина има значение. Ако вие сте майка, която в момента не ходи на работа, ако сте студент със свободно време, ако сте пенсионер или безработен или просто имате свободно време.

Сайтовете предлагащи платени анкети ви се отблагодаряват за това, че споделяте своето мнение като ви възнаграждават с пари, ваучери за подаръци, абонамент за списания, безплатни продукти или друг вид награди. Преди да се запишете за избраната от вас компания за платени онлайн анкети трябва да знаете въпросите на най-често задаваните въпроси за този вид допълнителни доходи.

1. Как работят сайтовете за платени онлайн анкети

Повечето големи компании искат да разберат какво мислят потребителите за техните продукти и услуги и какво би ги накарало да ги купят. За да разберат това компании като Кока Кола, Apple, Procter and Gambel и много други питат различни хора какво харесват и какви мислят, чрез попълване на въпросници. Отговаряйки на подобни въпросници вие няма да станете богати, но ако искате мнението ви да се чуе – тук сте на правилното място.

2. Как да започна да печеля от сайтове за анкети

Преди да се регистрирате в сайт за онлайн анкети е добре да си направите email адрес специално за целта. По този начин ще можете да следите поканите, които ще започнете да получавате. Добре е да си създадете различни папки в пощенската кутия, в които да отиват поканите от различните компании. След като вече имате специален еmail изберете сайт, в който да се регистрирате. Попълнете регистрационния формуляр и натиснете бутона изпрати. Възможно е някои от компаниите да искат да потвърдите email адреса си, като ви изпратя писмо за потвърждение на регистрацията. След като го потвърдите влезте в своя профил и попълнете информацията за себе си. Това ще ви помогне да получавате повече покани за онлайн проучвания. Колкото по-подробна информация предоставите, на толкова повече критерии ще отговаряте и повече покани ще получавате. Готови ли сте за започнете?

3. Колко проучвания ще трябва да попълня

Това колко покани за платени онлайн анкети ще получавате и колко често зависи от това, какви са нуждите на компаниите, които поръчват тези анкети, както и да ли вашият профил отговаря на техните нужди (пол, възраст, местоживеене). От опитът ни до сега можем да кажем, че се получават по 4-5 покани на месец.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Естествено присъединявайки се към повече компании вие увеличавате шансовете си да се класирате за повече кампании и дори да избирате в кои да участвате и кои да откажете.

4. Трябва ли да плащам нещо за включването си

У нас има много сайтове и обяви, които ви предлагат големи възможности за печалба от сайтове за платени анкети. За да ви кажат обаче кои са тези сайтове искат от вас да платите значителна сума пари. Тези хора се възползват от икономическата ситуация у нас и взимат пари, точно от хората, които най-много се нуждаят от тях. Имайте предвид, че включването ви и участието ви в подобни сайтове е напълно безплатно. Именно затова тук в DimitkoSter.com ние ще ви запознаем с различни сайтове за платени анкети без да искаме нито стотинка от вас. Компаниите, поръчващи подобни анкети искат да ви възнаградят, а не да ви таксуват за това, че сте им помогнали да продават повече.

ВНИМАНИЕ!!! Трябва да подходите изключително внимателно към всички сайтове или обяви, които ви искат пари или такси за подобно членство.

Ние препоръчваме следните компании:

Daedalus online – за регистрация ТУК

MarketAgent – безплатна регистрация и 50 точки бонус – ТУК

5. Колко да спечеля от подобни сайтове за платени анкети

Трябва да имате предвид, че това не е надомна работа. Това не е и почасова работа и не трябва да напускате своята постоянна работа. Това, колко ще печелите зависи от това към колко компании сте се регистрирали и какви награди, бонуси или точки ще ви дават те за да отговаряте на анкетите им. За да има смисъл това, което правите, е добре първо да проучите много добре сайтовете към които да се включите и второ, да се включите в колкото се може повече сайтове.

Някои компании предлагат $1 – $2 долара и дори повече на попълнена анкета, но това са предимно сайтове, които не изпращат анкети до потребители регистрирани от България, но ако живеете в Англия, Германия, Франция, дори Гърция, няма да имате проблем с получаването на подобни комисионни. Други компании не плащат пари, а дават ваучери за подаръци, ваучери за пазаруване в Amazon.com или предлагат абонаменти за списания. Участвайки в платени онлайн анкети, вие можете да направите известна сума „джобни“, но не очаквайте да станете богати. Ако има сайтове, които ви предлагат да станете богати, бързо и само за 15 минути на ден – бягайте далеч от тях.

6. Трябва ли да декларирам доходите от подобни сайтове

Както всеки друг доход и доходите от платени анкети подлежат на данъчно облагане. При поискване на спечелената от вас комисионна голяма  част от компаниите изпращат договор или споразумение, което трябва да подпишете и да върнете. В този договор са описани данъците, които фирмата е платила  вместо вас. Въпреки това, вие трябва да декларирате получените доходи в годишната данъчна декларация, като опишете и данъците, които са платени.

7. На колко година трябва да бъда

Различните компании имат различни условия за възрастта на своите потребители, като това най-често е да бъдат над 16 години, но има и фирми, които изискват минимум 18 години. За да не се окаже, че попълвате анкети, от които няма да можете да вземете комисионни е добре да се запознаете предварително с общите условия на всяка компания, към която смятате да се присъедините.

Ние препоръчваме да започнете с регистрация в MarketAgent – Изпращат анкети достатъчно често и са напълно коректно в заплащането. Регистрирай се тук

Marketagent: Най-добрата платформа за платени онлайн анкети

Бърза и лесна регистрация | Висока честота на изпращане на анкети | Лесно теглене на парите през PayPal | Доказано плащане

Безплатна регистрация

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Krasi

Днес има ново проучване от Daedalus. Темата беше „за какво използвате мобилния си телефон“