Начало - BookDepository – възможност да печелите от ревю на книги

BookDepository – възможност да печелите от ревю на книги

как да печеля от продажбата на книги
5 1 vote
Рейтинг на статията

Free Delivery on all Books at the Book Depository

Ако четете книги и имате сайт, блог, пишете във форуми или обичате да прекарвате време във Facebook имате възможност да изкарвате допълнителни доходи от това. В следващите няколко реда ще ви обясня как да го направите.

Безплатна доставка на книги от BookDepository

Ако продължавате да четете това, най-вероятно вече сте се интересували от възможността за допълнителни доходи от афилиейт и сте попаднали на тази страница. Това, което искам да ви представя е една афилиейт програма на сайта BookDepository.

Но първо нека да се спрем на самият сайт. BookDepository е световно известен сайт – онлайн библиотека, в която се продават книги на 5-6 езика, като основно са книгите на английски. Това, което отличава този сайт е това, че доставката на книги са напълно безплатни за над 90 държави, без значение каква е сумата, за която си поръчвате книга.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Дори и да си поръчате книга за $2 – няма да платите нито цент повече за доставка, което пък от своя страна прави BookDepository предпочитаната онлайн книжарница за хора от цял свят. В сравнение с това много от книгите, които се продават в Amazon или ebay или са на много по-висока цена или нямат доставка до България.

Как да започна да печеля от продажбата на книги?

Ако вече съм ви спечелил с репутацията на сайта и искате да печелите като продавате книги можете да започнете веднага. Трябва просто да се регистрирате като афилиат и да получите персонален линк, чрез който да насочвате клиентите си към сайта.

За целта посетете www.bookdepository.com и отидете най-долу на страницата. Там ще видите линк Affiliates, който ще ви пренасочи към страницата за регистрация.

как да печеля от продажбата на книги
как да печеля от продажбата на книги

Попълнете формуляра и ще получите достъп до афилиейт панела. Всичко което трябва да направите от тук нататък е да си изберете книга, да направите ревю на книгата и да сложите линк към нея. Препоръчвам да си направите сайт или блог на английски, тъй като по този начин ще достигнете до много повече крайни клиенти. Не е проблем да го направите и на български, тъй като и в България има доста хора, които използват този сайт за безплатна доставка на книги на английски.

Колко ще печеля и кога ще си получа парите?

За всяка осъществена от продажба, чрез вашият афилиейт линк вие ще получавате 5% комисионна. Това не е голяма сума като цяло, но имайки предвид предимството на сайта и безплатната доставка, лесното поръчване и изборът на заглавия – можете да правите по няколко продажби на ден.

Можете да получите натрупаната от вас комисионна след като съберете минимум $40 чрез PayPal.

Започнете да печелите от представянето на книги

Ако не сте сигурни дали искате да започнете да печелите пари от продажбата на книги – просто можете да разгледате сайта и да си поръчате книга. Изборът е голям.

BOOKDEPOSITORY.COM

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: