Booking подарява 10% от следващата ви резервация

5 1 vote
Рейтинг на статията

Booking.com

Сигурно пътувате. Сигурно сте чували, а най-вероятно и използвали услугата за резервации на хотел от Booking.com.  Сега има още една причина да продължите да използвате сайтът за резервация за следващата ви почивка или ако още не сте използвали – да започнете да го използвате.

Преди няколко дни от сайта се свързаха с мен по имейл с предложение за всички читатели на dimitkoster.com. Предложението е наистина примамливо и нямаше как да не го споделя.

Предложението

Booking ще върне 10% от цената, която сте платили за резервация.  Всеки, който направи резервация през сайта ще получи своето възнаграждение, след като осъществи престоя си. След като напуснате мястото за настаняване, ще получите имейл с инструкции как да заявявите възнаграждението си. За да направите това, е необходимо да имате профил в Booking.com или да създадете нов такъв. 10% ще ги получите обратно по дебитна или кредитна карта.

[note note_color=“#fffe66″]За да се възползвате от това предложените изполвайте ТОЗИ ЛИНК или натиснете бутона по-долу.[/note]

booking

Ето и моите 7 причини защо използвам Booking.com

  1. Намирам това, което търся – от доста време използвам основно booking за своите резервации за лятна почивка или уикендите. През сайта можете да резервирате хотел в почти всяка точка на света, независимо дали това е малкото родопско градче Ардино или столицата на модата Милано. Винаги можете да намерите хотел, мотел, хостел или къща за гости там където смятате да прекаратя няколко дни – без значение дали това ще бъде семейна почивка или бизнес пътуване.
  2. Всичко на едно място – мога да избирам сред доста предложения, всички събрани на едно място. Ако искам да посетя Милано – мога да направя сравнение измежду над 1000 предложения (към момента на писане на статията Booking предлага 1043 места за настаняване). Допълнителните филтри ми позволяват да избирам според цената, местоположението до центъра, както и много допълнителни възможности – паркинг, домашни любимци, закуска и т.н.
  3. Наистина добра цена – Booking ви гарантира най-ниската цена за настаняване. Ако обаче откриете по-добра цена за избраните от вас дати, можете да пишете на сайта и ще получите от тях същата най-добра цена. Това автоматично ви спестява много време в търсене на различна цена в различни сайтове.
  4. Програма за лоялност, с която пестя – след като направите 5 резервации през сайта влизате в програмата им за лоялност- .genius, която ви носи 10% остъпка. Genius е програма, осигуряваща различни предимства на гостите, които пътуват често с Booking.com. (ако искате да се възползвате от 10% остъпка ВЕДНАГА можете да го направите своята резервация СЕГА).
  5. Можете да дадете мнение – след като приключите своето посещение ще получите имейл, с който да дадете своята оценка за престоя си. Това е нещо, което много цена. Винаги оставям своята оценка – независимо дали е положителна или не чак толкова.
  6. Можете да прочетете мнение на другите посетители – преди да направя резервация винаги чета оцентите дадени от други гости. Много често в описанието на хотела в техния сайт са споменати само хубавите неща. Мнението на реални хора, които са посетили мястото винаги за по-полезни.
  7. Възможност за резервация без предварително заплащане – голяма част от местата за настаняване дават възможност да резервация без предварително заплащане на цялата сума или капаро. Това ви дава възможността да си запазите нощувки без да давате пари предварително. И най-хубавото е, че ако изкочат непредвидени неща – можете да направи безплано анулиране или промяна на датата за посещение.

 


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Ако още не знаете къде да отидете за следващият уикенд хвърлете един поглед на следващите предложения.

[note note_color=“#fffe66″]А да, и да не забравите да вземете ВАШИТЕ 10% ОСТЪПКА[/note]


Booking.com

Последвай ме в LinkedIn

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments