Начало - Google maps с нова по-интерактивна версия

Google maps с нова по-интерактивна версия

google maps
5 1 vote
Рейтинг на статията

Ново поле за търсене в Google maps

Има промяна в полето за търсене на адреси в Google maps.

Добавена е възможността да търсите адрес или обект по категория. Например – кино, китайски ресторант и др.

Вашите нужди за бърз достъп до предишни търсения сега са лесни за задоволяване!

Просто въведете първите няколко букви от търсеното от вас и ще бъдете изненадани от скоростта, с която ще получите резултатите.

Но това не е всичко! Сега вече можете да получавате информация за трафика по избрания от вас маршрут.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Всички необходими данни, които ви трябват, са на ваше разположение, само с няколко клика. Бъдете уверени, че всяка ваша нужда ще бъде изпълнена.

Директно показва върху картата

След като изберете да търсите обект в Google maps, например автомивки София, намерените резултати ще бъдат визуализирани директно върху картата като икони.

Това ви позволява бързо и лесно да се ориентирате в намерените резултати, като визуално видите местоположението им на картата.

В старата версия на Google карти резултатите излизаха като списък в страницата и трябваше допълнително да щракнете върху линка, за да намерите желаният резултат.

Това можеше да отнеме повече време и усилия, тъй като трябваше да преглеждате списъка и да търсите специфичния резултат.

Сега обаче, с новата функционалност, можете бързо да намерите това, което търсите, без да се налага да прелиствате списъци или да щракате върху линкове.

Просто погледнете картата и щракнете върху иконата на обекта, който ви интересува, за да получите повече информация за него. Това прави процеса на търсене на обекти по-удобен и ефективен.

Още повече полезна информация

След като изберете иконата, която се визуализира върху Google картите на избрания от вас адрес ще получите допълнителна полезна информация като снимки на търсеният обект, адрес, работно време и други.

Всичко това ви дава пълна картина за търсеният адрес и прави изборът ви значително по-лесен. Ако това е обект, който ще ви е необходим по-късно – няма проблем, Има възможност за запазване в „Любими“ или да изберете упътване до този адрес.

… и още нещо

от Google обещават още много нови и полезни неща.

Последвай ме в LinkedIn
5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: