fbpx
Начало - Как да намерим афилиейт продукт, който да промотираме

Как да намерим афилиейт продукт, който да промотираме

Намиране на афилиейт продукти

Да намерим пододящият  афилиейт продукт, който да представим пред потенциални клиенти е може би най-важната част от уравнението наречено афилиейт маркетинг.

Намирането на правилните продукти, които пасват добре на нашата аудитория със сигурност ще помогнат. Ще помогнат да постигнем повече продажби и ще помогнат да генерираме по-голяма печана намерим подходящи афилиейт продукт – как да намерим 

Ако сега започвате с афилиейт маркетинг е много трудно бързо да се ориентирате в това какъв афилиейт продукт да покажете пред своята публика или читатели. 

Афилиейт продукт – къде да го намерим

Най-добре е да започнете с продукт или  услуга, които вече познавате и използвате.  Така ще можете да покажете своето мнение и опит от използването на този продукт или услуга. 

И не забравяйте! Винаги бъдете честни с вашите читатели. Те не са глупави. Нека да приемем, че промотирате Хостинг план  на Суперхостинг или платформата за онлайн магазин Shopiko. Пишете статия за това и казвате, че това са едни уникално добри услуги, защото имат перфектен customer support. 

Какво ще се окаже ако вашите читатели се обадят и всъщност установят, че никой не вдига телефона или отговаря след 5 дни по емейл?

Вие ще загубите доверието на вашита публика.

Идеи за афилиейт продукт или услуга

Започнете с продукти и услуги, които вие лично изпозлвате. Това могат да бъдат:

  • Покажете, кой е вашият любим онлайн магазин за мото тениски или пък от къде сте си купили дивана. Опишете процесът на поръчка, срокът на доставка, цялостното преживяване.
  • Онлайн обучения – разкажете на своята публука за супер яко обучение, което сте гледали последно. С какво то ви е било полезно, къде може да намери.
  • Книги – дайте код за отстъпка за книги или напишете ревю на книгите, които сте прочели. След това това насочете читателите към онлайн книжарница, с която има парнтьорски взаимоотношения.
  • Физически продукти – много популярни са видеата на разопаковане (unboxing). Можете да направите подобно видео за мобилен телефон, дрон, или друга джаджа, която скоро сте си купили. После в описанието на видеото поставете линк към магазина, от който последователите ви могат да си го купят.
  • Софтуер – направете описание или кратко ръководство за работа.  Давайте го безплатно, като в ръководството сложете афилиейт линк към този софтуер.
  • Услуги – направете ревю на вашият хостинг доставчик или друга услуга, която използвате. 

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.