Как да намерим афилиейт продукт, който да промотираме

5 1 vote
Рейтинг на статията

Намиране на афилиейт продукти

Да намерим пододящият  афилиейт продукт, който да представим пред потенциални клиенти е може би най-важната част от уравнението наречено афилиейт маркетинг.

Намирането на правилните продукти, които пасват добре на нашата аудитория със сигурност ще помогнат. Ще помогнат да постигнем повече продажби и ще помогнат да генерираме по-голяма печана намерим подходящи афилиейт продукт – как да намерим 

Ако сега започвате с афилиейт маркетинг е много трудно бързо да се ориентирате в това какъв афилиейт продукт да покажете пред своята публика или читатели. 

Афилиейт продукт – къде да го намерим


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Най-добре е да започнете с продукт или  услуга, които вече познавате и използвате.  Така ще можете да покажете своето мнение и опит от използването на този продукт или услуга. 

И не забравяйте! Винаги бъдете честни с вашите читатели. Те не са глупави. Нека да приемем, че промотирате Хостинг план  на Суперхостинг или платформата за онлайн магазин Shopiko. Пишете статия за това и казвате, че това са едни уникално добри услуги, защото имат перфектен customer support. 

Какво ще се окаже ако вашите читатели се обадят и всъщност установят, че никой не вдига телефона или отговаря след 5 дни по емейл?

Вие ще загубите доверието на вашита публика.

Идеи за афилиейт продукт или услуга

Започнете с продукти и услуги, които вие лично изпозлвате. Това могат да бъдат:

  • Покажете, кой е вашият любим онлайн магазин за мото тениски или пък от къде сте си купили дивана. Опишете процесът на поръчка, срокът на доставка, цялостното преживяване.
  • Онлайн обучения – разкажете на своята публука за супер яко обучение, което сте гледали последно. С какво то ви е било полезно, къде може да намери.
  • Книги – дайте код за отстъпка за книги или напишете ревю на книгите, които сте прочели. След това това насочете читателите към онлайн книжарница, с която има парнтьорски взаимоотношения.
  • Физически продукти – много популярни са видеата на разопаковане (unboxing). Можете да направите подобно видео за мобилен телефон, дрон, или друга джаджа, която скоро сте си купили. После в описанието на видеото поставете линк към магазина, от който последователите ви могат да си го купят.
  • Софтуер – направете описание или кратко ръководство за работа.  Давайте го безплатно, като в ръководството сложете афилиейт линк към този софтуер.
  • Услуги – направете ревю на вашият хостинг доставчик или друга услуга, която използвате. 

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments