Saveti-za-popylvane-na-online-anketi

Няколко съвета заа печелите пари от платени онлайн анкети

5 1 vote
Рейтинг на статията

Платени онлайн анкети  – всичко, което трябва да знаем

От доста време не съм писал статии за платени онлайн анкети. Въпреки това най-чететени статии са:

Ето защо реших да напиша една статия с няколко съвета, за това как можем да се възползваме от сайтовете предлагащи участие в онлайн анкети.

Колко можем да печелим от онлайн анкети?

Сигурно много хора, които решават да потърсят информация в интернет за това как да печелят пари онлайн, попадат на сайтовете са платени онлайн анкети. Това е един от най-често рекламираните начини за допълнителни доходи (заедно с bux-подобните-сайтове).

И следващият въпрос: Плащат ли тези сайтове? Краткият отговор е – някои ДА, други НЕ. За разлика от сайтовете, които предлагат някакви пари срещи гледане или цъкане по реклами, най-добрите сайтовете за платени онлайн анкети наистина плащат.

Всъщност колко пари можете да очаквате от подобни сайтове?


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


На снимките по-долу можете да видите колко съм спечелил от сайтове за онлайн анкети през 2018. При това сайтовете за онлайн анкети не са ми приоритет. Имам регистрации в няколко сайта и от време на време получавам покана за участие. Сами можете да решите дали това е сума, която ви е интересна или не.

Как да извлечем максимума от сайтовете за платени анкети?

За всички, които искат да печелят подобни суми може да продължат да четат. Ще споделя моя опит и какво правя аз. 

Занимавам се онлайн анкети от 2009 година. Всъщност това беше едно от първите неща, които пробвах за генериране на доходи онлайн.

В началото се регистирах в различни сайтове, които впоследствие не ми изплатиха натрупаните комисионни. Това беше доста разочароващо. Не защото сумите бяха големи, а защото това беше първият ми опит да печеля пари онлайн. При това неуспешен.

Но като много други неща и тук трябва постоянство. С течение на времето намерих няколко сайта, които наистина ми платиха. Това бяха JTN и Daedalus.    След като получих първото си плащане се етусиазирах и си направих стратегия

Стратегията

Без стратегия няма успех. Ако не знаеш къде отиваш – няма как да стигнеш на точното място. Ето защо е необходима предварителна подготовка.  А предварителната подготовка е изключително важна.

Потърсете информация за конкретна платформа и сайт, в който искате да се включите. Вижте мнения на други потребители. Най-добре пишете на емейлите за контакти. В зависимост от отговора, който получите можете да прецените дали това е компания, с която искате да работите ли не. Ако няма данни за контакт – телефон или поне имейл – това почти сигурно означава, че е измама. 

Подготовката

След като сте проучили сайта е време за вашата лична подготовка. Направете си специален имейл адрес, с който да се регистрирате в различните сайтовете. Проверете какви са методите на разплащане и си направете профили ако е необходимо. Например някои фирми изплащат през PayPal и е добре да имате сметка там. Проучете също така каква е минималната сума, която трябва да достигнете преди да я изтеглите. 

Помислете за това какво обичате да правите в свбодното си време, какво обичате да пазарувате и какво сте пазарували най-често.

Съветите

Ето и някои конкретни съвета от мен.

  • При регистрацията попълнете възможно най-подробно профилиращата анкета. Тя е ключова за това какви анкети ще получавате.
  • Регистирайте се с истинските си данни – пол, възраст, дата на раждане. Така ще получавате адекватни за вас анкети, но не само. Много често има контролни въпроси, които проверяват дали отговаряте адекватно на въпросите или просто избирате даден отговор.
  • На въпроси дали вие сте човекът, който взима решенията за различни покупки винаги отговаряйте с ДА. Дори и да се съветвате с някого, отговорете положително на този въпрос. Компаниите търсят хора, които са т.нар. decision makers.
  • Отговорете, че имаме домашен любимец – това ще ви гарантира нова порция анкети. Ако нямате – отговаряйте, като си мислите как бихте реагирирали ако имате
  • Когато отговаряте на въпроси не го правете механично. Давайте добре обмислени отговори. Има механизми, по които могат да ви хванат и да не ви изпращат повече анкети
  • Възползвайте се от програмите за препоръки
  • Когато достигнете минималната сума за теглене я вземете.

Ако искате да получите покана и за допълнителни онлайн анкети попълнете вашите данни и ще ви изпратя покана за сайтовете, които аз лично използвам.

Marketagent: Най-добрата платформа за платени онлайн анкети

Бърза и лесна регистрация | Висока честота на изпращане на анкети | Лесно теглене на парите през PayPal | Доказано плащане

Безплатна регистрация
Последвай ме в LinkedIn

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments