Футболни прогнози - 30 дневно предизвикателство

Mоята стратегия за футболни залози – 4 пъти първоначалната сума за 1 месец

5 1 vote
Рейтинг на статията

В предишната статия Стратегии за футболни залози – от хазарт към допълнителни доходи ви обещах да ви разкажа повече за моята стратегия за футболни залози, която ми позволи да увелича 4 пъти първоначалната сума. 419% процента доходност за 1 месец.

Моята стратегия за футболни залози

Всъщност това е втората стратегия за футболни залози, която изпробвам целенасочено за цял месец. При първият подобен опит използвах стратегията на Мартингейл с удвояване на залога (повече за експериментът можете да видите тук, както и на страницата в сайта – 30 дневно предизвикателство)

Този път стратегията беше по-различна. Реших да използвам стратегия с акумилиране на залозите. Това означава, че играя от 4 до 7-8 мача. Това ми позволява със сравнително малка сума (10 лв) на залог да постигна висока печалба. Разбира се и рискът е доста висок, защото не е много лесно да познаеш 7-8 срещи. Но финалният резултат оправда очакванията – точно 319. 60 лв. печалба за месец май.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Сумата въобще не е голяма или повод за гордост. Цял месец – само за 319 лв.?!? Тук не е важна сумата, защото тя може да бъде 3190 лв. при залог от 100 лв или още по-голяма. По-важното бе да си докажа, че изборът на футболни прогнози е правилен и води до положителен резултат.

Стратегията за футболни залози в детайли

Всъщност идеята беше да започната с наличната сума, която имах в сметката си от 100 лв. Поставих си срок от 30 дни (всъщност бяха 31, защото месец май има 31 дни). Всеки ден по 1 залог на 4-8 мача. Сумата на залога беше 10 лв.  и това беше част от моята стратегия – един и същ залог всеки ден. Първите няколко дни тръгната добре – малки печалби, които се отразиха добре на моята банка и ми дадоха възможност да продължа със стратегията. Най-добрата успевамост беше на 12тия ден като тогава отбелязах и най-голямата печалба. След това имаше доста дни без печалба, но запазих самообладание, защото имах стратегия. Няколко пъти ми се искаше да сменя тактиката, особено след 4-5 поредни дни без печалба. Това, че имах предварителна стратегия ми помогна да се придържам към нея до края. В края на месеца сумата в банката беше 419,60 лв.

Залозите от всички дни можете да видите ТУК

Изводите от моята сратегия за футболни залози

Рискът си заслужава. Успеваемостта е доста по-ниска, но акумулирането на коефиециентите на няколко мача водят до значително по-големи печалби. Постоянството е от ключово значение за постигането на положителен краен резултат. Както споменах и по-горе – на няколко пъти се изкушавах да променя нещо в играта. Написаната и разпечатана стратегия обаче ме връщаше към първоначлния план. Затова е важно да си определите правилата преди за започнете. Повече за правилата при изграждане на стратегия вижте ТУК.

Разпределете си правилно банката, така, че да ви стигне за поне 20 дни.

И нещо много важно!!!

Това е споделяне на личен опит и резултатите не са гарантирани. Не залагайте сума, която не можете да си позволите да загубите.

АКО ИСКАТЕ ДА ПОЛУЧАВАТЕ БЕЗПЛАТНИ ПРОГНОЗИ ЗА ФУТБОЛНИ МАЧОВЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ АБОНИРАТЕ ЗА НАШИТЕ БЕЗПЛАТНИ ДНЕВНИ ПРОГНОЗИ.

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments