fbpx

ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ

100% бонус
до 200 лева

rewind

ПРИЛОЖЕНИЕ

mobilno-prolojenie

С мобилното приложение на EFBET ще можете да се възпозлвате от предложенията за високи коефициенти по всяко време. Независимо къде се намирате.

ЗАЛОЗИ НА ЖИВО

Залозите на живо дават атрактивни възможности за залог на мачове, които се играят в момента. Така по време на срещата можете да направите няколко различни залога, включително краен резултат и брой голове.

ЗАТВОРИ ЗАЛОГ

затвори залог ефбет

С функцията Затвори Залог на ЕФБЕТ имате възможност да затворите залога си преди събитието, на което сте заложили да е приключило. Така можете да приберете печалбата си по-рано, без изненади.

БЪРЗ КЕШ

Бърз кеш от ЕФБЕТ ви два възможност да залагате преди срещата за първите 10 минути от началото на всяка среща. Възможните залози са за корнери, картони, тъчове и други възможности от наличните пазари.

ЗНАЕШ ЛИ КАК ДА ПЕЧЕЛИШ
ОТ СПОРТНИ ЗАЛОЗИ?

Включи се в клуба и получавай безплатни футболни прогнози от най-популярните футболни първенства.

rewind

КАК РАБОТИ?

Попълваш кратка форма за регистрация

Необходимо е да попълниш кратка форма с твоето име и имейл адрес, на който да ти изпращаме нашите футболни прогнози за мачовете днес.

Получаваш безплатни футболни прогнози

На посоченият от теб имейл адрес ще изпращаме прогнози от 3 до 5 дни в седмица. Ако има интересни срещи може и по-често.

Решаваш кои мачове да играеш

Ти избираш на кои срещи да залагаш. Имаш свободата да избираш каква сума да заложиш и каква стратегия за игра да избереш.

Преди да започнеш е добре да имаш отворена сметка в някой от букмейкърите в България. Ние лично препоръчваме EFBET или Bet365, тъй като предлагат високи коефициенти и разнообразни пазари за различни спортове.