Работа като болногледач в Германия 2020

Ако искате да работите като болногледач в Германия или да се грижите за възрастни хора е добре да знаете най-важното.

Нашият партьор е лидер в подбора и подготовката на болногледачи на възрастни хора в една от най-богатите държави в Европа – Германия. Работата е напълно легална и всичко по организацията и престоя в Германия се организира от компанията. Освен организацията и подготовка на необходимите документи са осигурени и детайлите и разходите по транспорта, квартирата и храна на хората, които са одобрени.

Попълни форма за кандидатстване

Какви са изискванията за Болногледач на възрастни хора в Германия

работа-болногледач-в-Германия

С предимство са хора с поне основни познания по Немски език с цел да се проведе разговор с човека, за който ще се полагат грижите. Всекидневните аганжименти включват основни грижи за пациента, придружаване при разходки и общуване, основна домакинска работа. Ако кандидата притежава шофьорска книжка е предимство, както и опитът в грижата за възрастен човек (близък или роднина).

Какво ще получа като болногледач в Германия

На първо място това е напълно легална и сигурна работа. Атрактивно, високо заплащане, което се определя в зависимост от опита и личните умения на болногледача. Покриване на всички здравни и социални осигуровки по време на престоя в Германия. Организиране на пътуването и покриване на разходите за пътуване. След пристигането в Германия са подсигурени място за живеене и прехрана, като това обикновено е в дома на пациента.