affiliate-vig-link
|

VigLink – или как да печелим от афилиейт програми

5 1 vote
Рейтинг на статията

Кои са VigLink?

Допълнителни доходи с Viglink

Съществуват много и различни програми за контекстуална реклама, които обаче не могат да осигурят стабилни доходи на издателите. Днес бих искал да ви запозная с viglink.

На страниците на DimitkoSter.com не веднъж е ставало въпрос за пасивни доходи от афилиейт програми и в частност от сайтове за платени онлайн анкети. Афилиейт бизнеса се е доказал като много печеливш начин за осигуряване на допълнителни доходи от интернет, особено в англо-говорящи страни.

От около 1 година се опитваме и пробваме различни афилиейт програми, за които съм писал и тук, но продължавам да търся различни възможности с нови афилиейт продукти, които звучат обещаващо.

Съвсем наскоро чух за Viglink като още една възможност за допълнителни приходи от интернет и реших да я изпробвам. Включих я в един блог на български и на един микронишов сайт, който е на английски. Резултатите предстоят.

Афилиейт линкове с VigLink

Преди да продължа с представянето на програма нека да се спра за малко (за тези, които тепърва се сблъскват с афилиейт маркетинга) на това как работят афилиейт програмите.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


В този вид онлайн бизнес се препоръчват на читателите и посетителите на вашият сайт определени продукти или услуги, като се използва уникален URL адрес или банер, получен от съответната афилиейт програма. Ако посетител от вашият сайт щракне върху този линк и закупи продукт или услуга вие печелите % комисионна. Обикновено комисионните, които се генерират по този начин са доста по-високи от рекламите AdSense особено ако става въпрос за пазара в България.

Viglink е отличен начин за алтернативен доход на приходи онлайн. Предимството на програмата е в това, че работи по напълно различен начин от други програми за контекстуална реклама. Viglink превръща обикновени линкове в афилиейт линкове и ако вашите потребители си купят продукт или услуга вие ще спечелите комисионна от това. Най-хубавото е, че не е необходимо да имате регистрация в каквато и да била мрежа за афилиейт, защото Viglink се грижи за това.

Как да се възползваме

Например, ако имате сайт за технологии и пишете статия за iPhone или за най-добрите приложения за iPhone, Viglink автоматично ще превърне тези линкове в афилиейт линкове. Ако използвате обикновени линкове с тях не бихте спечелили нищо, но ако използвате това, което ви препоръчвам можете да започнете да печелите комисионни от това.

По същият начин ако сте собственик на сайт за мода или поддържате микронишов сайт и добавите линк към Amazon или eBay или друг подобен сайт, вече не е необходимо да се включвате във всяка една афилиейт програма поотделно и да чакате да съберете определената сума за изплащане. За вас остава само да пишете качествени статии,  в които има поставен линк към даден продукт и само да събирате плодовете (парите) на своя труд.

Регистрацията и използването на Viglinks е изключително лесно и напълно безплатно. Необходимо е само да посетите сайта на www.viglink.com и да си направите безплатна регистрация, след което трябва да конфигурирате сайта си за да работи с него. Ако използвате WordPress това става за секунди с плъгина, който инсталирате и всичко е готово.

 Програмата плаща чрез PayPal, като приходите се разделят – сайтът задържа 25% от комисионната, а останалите 75% влизат директно във вашия джоб. Не е зле за приходи от линкове, които до сега не ви носеха нищо, нали?

Ето и още няколко причини защо да изберете VigLink

  • Търсачките харесват линковете, което ви помага при оптимизирането на сайта
  • Доста лесен и умен начин да правите пари от сайта си
  • Безплатна регистрация и използване
  • Навременно и удобно плащане с PayPal
  • Повече доходи в сравнение с други контекстуални програми
  • Поддържа множество платформи – блогове, сайтове, форуми
  • Не противоречи на политиката за показване на реклами от AdSense

Неудобства

  • Работния плот е малко объркващ, но се свиква
  • Не работи с браузери при които е забранен Javascript или има Adblock добавки
  • Не се вижда пълният списък с търговци
Последвай ме в LinkedIn

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments