minijobs-saitove

Допълнителни доходи с Micro Jobs сайтове

5 2 votes
Рейтинг на статията

Много хора се чудят как могат да изкарват допълнителни доходи чрез интернет. Как да направят така, че да печелят докато си стоят у дома пред компютъра?! Има много начини за това – лесни и трудни. Проблемът е в това, че за да изкарваш много пари трябва да работиш усилено. Лесни пари няма никъде. Но има и лесни начини да изкарваш някой и друг $ на месец. Това не са пари, които ще ти помогнат да живееш само от това и да напуснеш работа. Но всеки пак са пари.

Допълнителни доходи – Какво имам предвид?

Това са т.нар. Micro Jobs сайтове. Сайтове, които са посредници между възложители и изпълнители. Този вид сайтове стана изключително популярен през тази година. Това са сайтове, които предлагат да изпълниш определена задача, за което съответно получаваш някакво възнаграждение. Сумите, които натрупваш са от $0,05 до $3,5. Всичко зависи от това какви задачи ще приемеш да изпълняваш. Това са задачи свързани с това да „харасеш“ Facebook страница, да натиснеш Google + бутон, да гласуваш да снимка в някой сайт. Това са елементарни задачи, за които се получава средно около $ 0,10 -0,15.

Писането на коментари и публикуването на линкове се заплаща доста повече $1,50 – $3,50.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Ето пример за задача в подобен сайт и допълнителни доходи:

What is expected from workers?
1) Go to http://gettingmainstreetonline.com/10-big-website-mistakes watch the video and write a positive comment about video and site…2) Your comment should be 5 words and relevant to the topic and it should be approved by admin.Note: Please post  RELEVANT comments about the video

Различните сайтове, плащат различни суми за извършени задачи.

Най-добре и с най-много задачи е сайтът MicroWorkers.com.

Ето и списък с няколко подобни сайтове за допълнителни доходи:

MicroWorkers.com – Минимална сума за плащане – $9. Комисионна 6,5%. Начин на плащане AlertPay, MoneyBrookers – най-д0брата от всички. Има много задачи, коректни са и плащат редовно.

PennyWorkers.com – Плащат добре. Минимална сума за плащане $10. Комисионна 5%, но ако поканите 3-ма приятели няма комисионна. Начин на плащане PayPal, банков превод и чек. (ред. 2021 г. – не активен)

MiniJobz.com – Минимална сума за плащане $5. Комисионна 5%, но ако поканите 3-ма приятели няма комисионна. Начин на плащане PayPal, AlertPay, Moneybookers (ред. 2021 г. – не активен)

ShorTask.com – Mинимална сума за плащане $10. Комисионна няма. Начин на плащане PayPal. Има доста задачи, но не плащат много – обикновено $0,03-$0,05

MyEasyTask.com – Минимална сума за плащане – $10. Комисионна %. Начин на плащане – PayPal, eGold, Cheque (ред. 2021 г. – не активен)

MicroTurks.com – Не е много сигурно дали работи.

JobBoy.com – Минимална сума за плащане – $10. Няма комисионна. Начин на плащане PayPal и AlertPay

MicroFBworkers.com – Минимална сума за плащане – $10. Комисионна 5%. Начина на плащане – PayPal, банкова сметка и ваучер (ред. 2021 г. – не активен)

Подобни статии

5 2 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Силвия

Преди време се изкарваха не лоши пари от подобни сайтове. Скоро не съм пробвала.