Как да бъде успешен
|

Как да бъда успешен и да постигна всичко, което искам

5 1 vote
Рейтинг на статията

Как да бъда успешен?!

Задаваш ли си този въпрос?

Искаш ли да разбереш как най-накрая на бъдеш успешен?

Първо, представи си къде искаш да бъдеш след пет години.  Може би на някой екзотичен плаж, може би да обикаляш различни държави в Африка и Южна Америка или пък да помагаш на бездомни хора? Или пък искаш да си седиш на фотьойла и да гледаш Черешката на тортата и да продължаваш да мечтаеш!

Твоят успех зависи само от теб!

Със сигурност има книги, които ще ти помогнат да постигнеш успех. Те ще ти кажат какво да направиш и ако направиш някои от тези неща – ти ще постигнеш някакъв напредък. Но след 6 месеца ще бъдеш отново в изходна позиция.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


И така, искаш ли наистина да получиш отговор на въпроса: Как да бъда успешен или искаш да продължаваш да мечтаеш за това?

Ако наистина искаш да разбереше отговорът на въпроса Как да бъда успешен? продължи да четеш статията до края…

Как да бъда успешен в живота?

Успехът в живота е точно това, което ти определиш за успех.

За теб това може да бъде възможност за гъвкаво работно време или достигане на определен месечен доход. За някой успехът може да бъде това да пътува по света, за друг успехът може да означава да се занимава с нещо, което му носи удоволствие.

Да бъдеш успешен не означава непременно да бъдеш богат или да получаваш награди и признание, успехът може да означава и личностно развитие.

Ако можеш да си отделиш един ден и той да бъде точно такъв, какъвто си го представяш – как ще изглежда този твой перфектен ден?

Дали си представяш твоят перфектен ден седейки на пейка в парка, пишейки статия за твоя личен блог, дали ще се промъкваш сред джунглите на Амазонка или пък ще бъде ден, в който ще прекараш цялото си време в игра с децата си и разходка със семейството?

Защо искаш да бъдеш успешен е лично твоето виждане за това. То може да се различава от това на приятелите, близките и семейството ти. За тях успехът може да означава нещо друго и различно.

Помисли какво е нещото, което те кара да се усмихваш и да правиш наистина с удоволствие. Това е нещото върху, което трябва да се фокусираш докато изучаваш изкуството на това Как да бъдеш успешен.

Важността на успеха!

Повечето хора искат да бъдат успешни, защото всички ние искаме да бъдем значими. Без да постигнем някакъв успех, може да се обърнем назад и да останем разочаровани, че не сме направили нищо значимо и не сме оказали никакво влияние на случващото се около нас.

Целта, която имаме да постигнем велики цели, е силата, която ни движи напред. Силата, която ни кара да оцеляваме и да продължаваме да се развиваме. Дори и да не постигнеш международен успех, начинът по който живееш може да окаже влияние на другите около теб.
Целта към постигането на определен успех, ще ти помогне да живееш по-целенасочено и ще придаде още повече смисъл на нещата, с които се занимаваш. Това пък от своя страна ще ти даде още повече сили да се справиш с трудностите, с които се сблъскваш всеки ден.

Как да стана успешен?

Горчивата истина е, че може би никога няма да станеш успешен! Не казвам това, защото не вярвам в теб, а защото заровете са хвърлени и те са против теб.

Ако погледнем от светлата страна на монетата – никога преди не е било толкова лесно да се научиш как да бъдеш успешен. Никога в света не е имало толкова милионери, колкото има в днешно време (По данни на busineesinsider.com към ноември 2017 година в света има 36 милиона милионера, което е ръст от 176% спрямо 2000 година.)

И казвайки ти това, сигурно си мислияш, че това са празни приказки. Но ако четеш това най-вероятно имаш някои от следните проблеми.

  • отделяш много време в безполезни дейности, които не ти помагат да ставаш по-успешен (например гледаш София ден и нощ);
  • търкаш билетчета от Националната лотария и се надяваш „този път“ да имаш късмет;
  • очакваш шефа да ти увеличи заплатата, но в същото време работиш все по-малко. Защотото този тък г*з не ти увеличава заплатата.

Мисля, че схвана идеята, нали?

В следващата статия ще ти споделя 8 начина за това как да бъдеш успешен в живота…. Искаш ли да си сигурен, че няма да ги пропуснеш? Въведи имейла си в полето по-долу и ще ги получиш веднага, когато бъдат публикувани.

8 начина как да бъде успешен в животаПоследвай ме в LinkedIn

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments