dropbox

DropBox – „облакът“ расте

5 1 vote
Рейтинг на статията

Какво е DropBox?

DropBox e една от най-бързо разрастващите се компании, предлагащи съхранение на данни в т.нар. „облак“. Компанията стартира своя бизнес преди около 4 години и от тогава до сега се развива стремглаво нагоре. Създателите на DropBox Дрю Хъстън и Араш Фердовси се прицелват в привличането на нови бизнес клиенти, които да плащат за използването на услугата. Въпреки това DropBox добива своята популярност именно на безплатните 2 GB, които предлага за индивидуални потребители. 2 GB за обикновен потребител са напълно достатъчни за организиране на работата в облака.

DropBox предлага достъп до вашите файлове от всяка точка в света, стига да има достъп до интернет. в това число и достъп от мобилния ви телефон. Това е идеално решение за хора, които пътуват много и трябва да имат достъп, както до служебната информация, така и до личните си файлове като снимки, музика и други. Към момента Dropboxе съвместим с Windows, Mac, iPad, iPhone, Android и BlackBerry, което практически е без ограничения, независимо дали го използвате на домашен компютър или на мобилен телефон.

След като сте създали файл и сте го качили на облака, много лесно можете да се споделите с приятели, колеги или бизнес партньори, давайки им достъп до това, което вие решите.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


След като регистрирате своята сметка в DropBox можете да поканите своите приятели също да го сторят. За всеки поканен приятел, който си свали и инсталира приложението вие получавате бонус 250 МВ увеличаване на свободното ви пространство докато достигнете 6 GB.

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments