MyFIN

MyFin – с 10 лева бонус 💸 за нови клиенти

4.4 7 votes
Рейтинг на статията

МyFin – електронен портфейл от ПИБ

В свят, в който мобилните портфейли и електронните плащания стават все по-нормална практика, MyFin представлява свежо и изключително полезно приложение, предоставено от Първа Инвестиционна Банка (ПИБ).

Това приложение предлага набор от банкови услуги, от които може да се възползвате на територията на България.

При активиране и верификация, ще получите български IBAN и ще можете да извършвате плащания на различни сметки както в рамките на приложението, така и към други банкови сметки.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


В духа на съвременните технологии, MyFin осигурява възможността за издаване на безплатна виртуална дебитна карта MasterCard, както и физическа карта, за която се заплаща само доставката, освен ако не използвате безплатния план.

Ако все още не сте разгледали възможностите на това приложение, ето една добра причина да го направите сега.


Новите потребители, които използват кода за покана DI00KQBR при регистрация, ще получат 10 лева бонус.


За да се възползвате от тази оферта, трябва само да изпълните няколко стъпки, които ще ви отнемат само няколко минути.

Естествено, подобно на други ewallet-и, можете да си активирате безплатна дигиталан и виртуална дебитна карта MasterCard. За физическата карта се заплаща доставка, ако използвате безплатния план.

Ако все още не сте си свалили приложението – ето една добра причина – новите потребители, които се регистрират с код за покана DI00KQBR ще получат 10 лева бонус.


10 лв бонус от MyFin. Как да го получите?

Всеки нов потребител на приложението MyFin ще получи 10 лева бонус ако при регистрацията посочат код DI00KQBR.

За да ви се заредят тези 10 лв, е необходимо да изпълните само 3 стъпки (подробно ги описвам малко по-надолу в статията).

1️⃣ Изтеглете приложението MyFin от този линк – dimitkoster.com/MyFin (само от мобилен телефон!)
2️⃣ При регистрацията напишете код DI00KQBR в полето Invide Code (Optional) и да верифицирайте профила си като качите снимка на лична карта (лице и гръб) и си направите селфи.
3️⃣ Заредете някаква сума в акаунта от друга ваша карта. Минималната сума е 10 лева.

Хубавото е, че тези пари можете да си ги похарчите както решите или да си ги изпратите обратно в основната сметка.

Регистрация в MyFin и бонус от 10 лева

Регистрацията в MyFin е изключително бърза и лесна. Става в рамките на 3-4 минути. След като качите снимка на личната си карта до 20-30 минути ще получите потвърждение за верикацията на акаунта.

Свалете приложението МyFin

Използвайте този линк ТУК (линкът работи само за мобилни телефони) или отидете в Google Play или App Store u потърсете MyFIN.

Започнете процесът по регистрация

Натистинете Sign Up и попълнете коректно всички полета. Като не забравите за запишете правилния код DI00KQBR, в полето Invite Code (Optional) – показано на третата картинка.На следващите две стъпки избирате страната (България) и получавате SMS код за верификация.

Целият процес може да видите в това видео:

Верификация в MyFin

Необходимо е да направите снимка през мобилния си телефон на личната карта лице и гръб. След това трябва да си направите селфи. За разлика от други приложения, които изискват снимки за верификация, тук процесът е изключително лесен и става бързо.

Зареждане – Top Up

Това е последната стъпка, която трябва да изпълнителните за да получите бонус от 10 лв. Няма ограничение в сумата, която може да заредите, но бонус ще получите дори и да заредите минималната сума от 10 лв. Добавете своя карта, попълнете данните от картата и изберете желаната сума. В рамките на 72 часа ще получите 10 лв. бонус. Обикновено идват след около 20-30 минути.

Ако смятате, че тази статия може да бъде полезна и на други хора, може да я споделите и да им „подарите“ 10 лв., като им изпратите имейл, използвайки готовия ни шаблон.

Подобни статии

4.4 7 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

3 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maya ognqnova tsoneva

DI00KQBR

Юсеинова

Галерия алиева