Какво да продаваме в ebay
|

Какво да продаваме в ebay? 5 места където да търсим

5 1 vote
Рейтинг на статията

Какво да продаваме в ebay и къде на намерим подходящ продукт

Продаването в ebay ви дава възможността да се превърнете в предприемач само след 5 минути работа. Докато си седите удобно на фотьойла у дома си можете да си отговорите на въпроса „какво да продаваме в ebay“ без да се налага да похарчите и 1 лев.

Продажбите в eBay са подходящ бизнес за широк кръг от хора. Ако искте да се занимавате с онлайн бизнес и да печелите допълнителни доходи от интернет – ebay е точно за вас.

Кой може да започне да продава в eBay?

С продажби в eBay могат да се занимават майки, пенсионери, студенти, хора в неравностойно положение. Дори ако работите на пълен работен ден. Въобще всички, които искат да си осигурят допълнителни доходи от интернет. Доходи с които да си подпомогнете семейния бюджет.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Всъщност, ако се заемете сериозно можете да превърнете това в основен доход. При това такъв, който да ви носи прилични приходи всеки месец. Може би, това е и причината eBay да бъде толкова популярен.

Според сайта Entrepreneur.com, ebay има повече от 247 милиона регистрирани потребители. Тези почти 250 милиона потребители продават и купуват стоки в eBay.com всеки ден. Те пък от своя страна генерират оборот от над 60 милиарда долара всяка година. Това е един огромен пазар, от който можете да се възползвате. 

Не знам какво да продавам в ebay

Има няколко начина да намерите какво точно да продавате, така че да влезете в играта. Преди да нападнете магазините или други места, от които да търсите продукти за продаване посетете сайта за да видите какви са най-продаваните продукти за последния месеца, последните 3 месеца и дори последните 6 месеца. Ако има продукти, които са се продавали добре през цялото това време – най-вероятно ще продължат да имат търсене и за в бъдеще.

Винаги можете да развиете ниша, базирана на вашите интереси. Щом вече придобиете увереност и имате основни познания за продаване в eBay ням да се чудите какво да продаваме в ebay. За да намерите какво да продавате вижте как го правя аз:

Бюлетини

Направете си абонаменти за да получаване бюлетини и промоционални намаления. Така ще получавате информация от големи търговски вериги за предстоящи намаления. Разполагайки с тази информация  може да направите анонс и да обявите за продажба този продукт още преди да е пуснат официално.

Ето и няколко магазини, за които ви препоръчвам да се абонирате. Това са едни от най-популярните в eBay: The Gap, Old Navy, Bath and Body Works, Victoria’s Secret, Banana Republic, Toys R Us. Tова са само част от препоръките, но вие може да намерите и други подходящи..

Рекламни брошури

Никога не изxвърляйте рекламните брошури от пощата. Знам, че е досадно всеки ден да разчиствате пощенската си кутия от купищата рекламни брошури. Използвайте ги – те могат  да се окажат златна мина. Това е страхотен начин да намерите намалени продукти или информация за разпродажби. Можете да направите наистина добра сделка.

Потърсете магазини, които продават дрехи от някоя от следните марки Hilfiger, Ashley, Ralph Lauren. Те също се продават доста добре в eBay. Естествено е добре да следите за намаления, които обикновено се правят в края на сезона.

Вижте в гардероба

Правите ли пролетно почистване? На всеки се е случвало да реши да направи основно почистване на дома си. Точно тогава може да окажете пред дилемата дали да изхвърли куп вещи, които даже сте забравили. Или ги държите само от сантименталност или поради друга причина и не може да се реши на стъпката да ги изхвърли. Е, вече няма нужда да се чудите – пуснете ги за продажба в eBay.

Сайтове за обяви

Проверявайте редовно сайтове за обяви. Сайтове като Olx и други подобни, могат много да ви помогнат в това да намерите изгодна сделка. В повечето подобни сайтове има дори и секция, в която хората подаряват неща, от които нямат нужда. Необходимо е само да ги убедите, че вие сте човекът, който трябва да получи тази вещ. След това трябва просто да я пуснете за продажба и да приберете печалбата.

БОНУС

Моят фаворит. Това е сайтът Freecycle.org в който хората публикуват неща, от които нямат нужда – книги, играчки, инструменти, електроника, дрехи и още много други. Разгледайте го, харесайте си нещо и го превърнете в пари.

Ако все още не сте продавали в ebay, но искате да започнете и не знаете от къде може да си поръчате електронната книга „Как да продаваме в eBay – ръководство за начинаещи“

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments