kak-da-otvorim-online-magazin

Как да отворим интернет магазин?

0 0 votes
Рейтинг на статията

Tова е четвъртата тема от безплатния практически курс от DimitkoSter.com – Как да отворим интернет магазин. В тази тема ще се запознаете с възможностите за това Как да реално да отворите интернет магазин.

След като описахме в основни лини какво е интернет магазин и как функционира той, идва ред и на най-важния въпрос: Как да отворим интернет магазин?. И отговорът е прост. Има два начина: лесен и труден.

Трудният начин е да направите всичко сами – да се научите да програмирате, да знаете как да изработите уеб сайт и как да интегрирате своите продукти в него. Това не е невъзможно. Дори можете да станете истински експерт в тази област и това да ви носи много пари. Но ……., но това ще ви отнеме поне 1-2 години, а може и повече, за да се усъвършенствате. През това време обаче вие няма да имате възможността да реализирате продажбите си.

Има естествено и друг – лесен начин. Можете да наемете специализирана фирма или експерт в тази област, които да направят всичко вместо вас. Това ще ви спести ценно време, но не и пари. За да се изгради добър и работещ интернет магазин, специализирана фирма ще ви вземе между 1000 и 5000 лева, дори може и повече, в зависимост от фирмата и вашите желания.

Тогава?!? Има и трети – среден вариант, който притежава положителните страни на лесният и трудния вариант. Това е варианта, който ви предлагаме ние от DimitkoSter.com.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Този вариант е най-лесния и едновременно с това евтин вариант за да отворите интернет магазин. Ние ви предлагане напълно безплатен софтуер за онлайн магазин. С негова помощ ще имате възможността да качвате и управлявате собствените си продукти, да следите наличностите и продажбите на всеки еди продукт. Софтуерът, който ви предлагаме е напълно безплатно решение за изграждане на интернет магазин, без да е необходимо да имате специални познания по програмиране. Получавате готова онлайн витрина за вашите стоки, където можете да изложите неограничен брой продукти и категории, което ви дава възможност да отворите дори супер голям търговски център онлайн.

За да се инсталира, който и да е софтуер е необходимо да имате домейн и хостинг. Сигурен съм, че знаете какво е домейн и хостинг, но тъй като този курс е за начинаещи интернет търговци, ще обясня накратко какво е домейн и как да изберем подходящо име, където да бъде достъпен онлайн магазина. Ще се спрем и на това какво е хостинг и хостинг план.

Домейн е адресът на вашия интернет магазин. Това е името след www. Например apple.com, google.com, upzed.com, dimitkoster.com – това е адресът, който вашите клиенти ще трябва да напишат в интернет браузъра си за да отворят страницата на вашия онлайн магазин. Ако трябва да го сравним с обикновен магазин – това е адреса – улица и номер, на който той се намира. Домейнът може да бъде каквато си дума пожелаете, стига някой преди вас да не го е регистрирал.

Изборът на домейн е важен, по простата причина, че когато хората си мислят за вашия сайт, те го свързват с името, което изписват. Домейнът трябва да се помни изписва лесно. DimitkoSter.com e пример за лесен и запомнящ се домейн, докато Kakdaotworiminternetmagazin.net e сложен както за писане, така и за прочитане. Колкото по-лесен е вашия домейн, толкова повече хора ще го запомнят и ще имат възможността да го посетят.

След като вече сте избрали име (домейн), вашият интернет магазин си има адрес, на който ще може да бъде достъпен за бъдещите ви клиенти. Това, което следва е да разположите (качите) някъде готовия софтуер. Файловете на готовия софтуер се  поставя на хостинг. Ако трябва отново да направим сравнение с обикновен магазин – това е помещението, където се позиционира вашия магазин. За да използвате безплатния онлайн магазин имате нужда от пространство, където ще се намират файловете на софтуера на онлайн магазина.

Ние ви предоставяме всичко необходимо за създаването на електронен магазин на на едно място. Можете да поръчате вашия хостинг и да запазите домейн като последвате линка

[button] ТУК [/button]

При поръчка на домейн и хостинг от този линк вие ще получите напълно безплатна инсталация на онлайн магзина, както и техническа поддръжка и професионална помощ при работа със софтуера.

Не се бавете, а проверете и регистирирайте собствен домейн още днес –

[button] домейн [/button]

Ако срещнете някакви трудности при избора на домейн или осъществяването на поръчката можете да се свържете с нас на емейл admin@upzed.com или на 0894 81 33 44. Ние ще отговорим на всичките ви въпроси.

Това беше четвъртата тема от безплатния практически курс от DimitkoSter.com – Как да отворим интернет магазин. В тази тема се запознахте с това какво необходимо за да инсталирате софтуера и да стартирате работата на интернет магазина.

Последвай ме в LinkedIn

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] PayPal – няма как да подминем и това приложение щом говорим за eBay. PayPal ви позволява да изпращате и да получавате пари  в над 200 страни. Само с няколко прости действия можете да получите превод от приятел или да следите финансовите си транзакции, както и продажбите в онлайн магазина ви. […]