plateni-online-anketi

Онлайн анкети с JTN Research

5 1 vote
Рейтинг на статията

Платени анкети

През последните няколко години у нас се заговори много за онлайн анкетите и платените онлайн анкети. Много хора се опитват да спечелят пари по този начин продавайки информация за сайтове, които ще ви дават хиляди долари за това, че ще отговаряне на техните анкети. Много от тези сайтове обаче не само, че няма да ви направят богати, но и ще ви искат пари за да си купите някакъв вид членство или правото да получавате по-скъпо платени анкети. Не се хващайте на тази въдица.

Въпреки това, има компании, които работят честно със своите регистрирани потребители и ги възнаграждават за всяка попълнена от тях анкета. Такава е и компанията JTN Research. Това е и една от най-големите агенции за онлайн маркетингови проучвания в Централна и Източна Европа. Компанията е българска, основана през 2007г. и е базирана в София.

Ако решите да се присъедините, трябва да имате предвид, че това не е схема за бързо забогатяване, чрез попълване на онлайн анкети и това не е надомна работа. Посетете сайта на JTN Panel за да намерите цялата информация за начина, по който можете да спечелите пари.

Как да печелим от анкети с JTN Panel


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тукНяма такса за присъединяване към JTN Panel. Членството е напълно доброволно и безплатно.

За всяко попълнено проучване получавате JTN Toчки като 1 JTN Точка = 0,5 лева. Когато съберете 100 JTN Точки получавате право да ги обмените за паричния им еквивалент – 50 лева.За да получавате проучвания, които да отговарят на вашият профил е добре след регистрация да попълните секторите  „Основна информация за вас“ и „Технологии“.

Направете своята регистрация сега:

Ако искате да получавате информация за онлайн анкети можете да се запишете за нашия информационен бюлетин. Ако желаете можем да ви изпратим и покана за включване в други програма за онлайн анкети. Имайте предвид, че включването ви в програми за онлайн анкети е напълно безплатно.

Когато стартираха в България JNT бяха едни от първите. Имаше доста често анкети и изплащаха навреме натрупаните комисионни.

Други сайтове за платени онлайн анкети

След това в страната влязоха и други компании, предлагащи платени анкети. Такива са MarketAgent, който изпращат анкета поне веднъж в седмица. Много често има и по няколко анкети на седмица. Важното при тях е да бъдете активни и да попълвате всички анкети, които ви се изпращат. Така можете да си докарате между 10 и 20 евро на месец.

Както сме споменавали и в други статии, пари от анкети могат да се правят, но не и да забогатеете от това. Използвайте ги като възможност за още един допълнителен доход.

Marketagent: Най-добрата платформа за платени онлайн анкети

Бърза и лесна регистрация | Висока честота на изпращане на анкети | Лесно теглене на парите през PayPal | Доказано плащане

Безплатна регистрация

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

[…] компаниите за платени оналайн анкети Deadalus online и JTN плащат комисионна за регистрация на […]