fbpx

Онлайн анкети с JTN Research


През последните няколко години у нас се заговори много за онлайн анкетите и платените онлайн анкети. Много хора се опитват да спечелят пари по този начин продавайки информация за сайтове, които ще ви дават хиляди долари за това, че ще отговаряне на техните анкети. Много от тези сайтове обаче не само, че няма да ви направят богати, но и ще ви искат пари за да си купите някакъв вид членство или правото да получавате по-скъпо платени анкети. Не се хващайте на тази въдица.

Въпреки това, има компании, които работят честно със своите регистрирани потребители и ги възнаграждават за всяка попълнена от тях анкета. Такава е и компанията JTN Research. Това е и една от най-големите агенции за онлайн маркетингови проучвания в Централна и Източна Европа. Компанията е българска, основана през 2007г. и е базирана в София.

Ако решите да се присъедините, трябва да имате предвид, че това не е схема за бързо забогатяване, чрез попълване на онлайн анкети и това не е надомна работа. Посетете сайта на JTN Panel за да намерите цялата информация за начина, по който можете да спечелите пари.


Няма такса за присъединяване към JTN Panel. Членството е напълно доброволно и безплатно.

За всяко попълнено проучване получавате JTN Toчки като 1 JTN Точка = 0,5 лева. Когато съберете 100 JTN Точки получавате право да ги обмените за паричния им еквивалент – 50 лева.За да получавате проучвания, които да отговарят на вашият профил е добре след регистрация да попълните секторите  „Основна информация за вас“ и „Технологии“.

Направете своята регистрация сега:

Ако искате да получавате информация за онлайн анкети можете да се запишете за нашия информационен бюлетин. Ако желаете можем да ви изпратим и покана за включване в други програма за онлайн анкети. Имайте предвид, че включването ви в програми за онлайн анкети е напълно безплатно.

Абониране за новите статии в сайта

* indicates required

2 thoughts on “Онлайн анкети с JTN Research”

  1. Pingback: Как плащат афилиейт програмите | DimitkoSter.com

  2. Pingback: 10 навика, които трябва да добиете за финансова стабилност | DimitkoSter.com

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.