Начало - Как да получим плащане от Viglink?

Как да получим плащане от Viglink?

VigLink-SOVRN
0 0 votes
Рейтинг на статията

Как да получим плащане от Viglink след като имаме натрупана комисионна?

Ако вече сте инсталирали Viglink на вашият сайт, най-вероятно вече имате и натрупани комисионни от афилиейт програмите, които си сътрудничат с Viglink. Ако пък все още не сте успели да изберете печелившите линкове – ще си позволя да ви дам един съвет.

Най-успешните и доходоносни линкове в моите сайтове са продукти на eBay и Amazon. Ако нямате конкретни продукти, просто напишете статия свързана с eBay и Amazon. Важно е тези две думи да присъстват 2 или 3 пъти в статията ви. Viglink автоматично ще постави линк, който със сигурност ще ви донесе печалба.

След като вече имате натрупана комисионна можете да получите плащането си във вашата сметка в PayPal. Всички плащания към момента се извършват само чрез PayPal. VigLink покрива всички такси по превода на парите. По този начин всеки ще получи пълната сума на натрупаната си комисионна.

Плащането се извършва автоматично на всеки 60 дни. Например ако имате натрупана комисионна през месец май, то тя ще бъде изплатена в края на месец юли, а комисионната от юни – през август.Всички плащания се извършват в края на всеки месец.

Важна информация, която трябва да знаете за VigLink – SOVRN


Всички плащания се извършват чрез PayPal
Няма минимална сума за изплащане
Плащането се извършва в края на всеки месец за период от преди 60 дни
Таксите на PayPal се покриват от VigLink
Ако още не сте си свързали акаунта в PayPa с VigLink – не се тревожете. Свързването е изключително лесно. Просто трябва да го промените от личните настройки в профила ви във VigLink и след това да потвърдите полученият емайл. След като парите ви бъдат преведени ще получите емейл с известяване, че това се е случило.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Ако имате вече опит с VigLink можете да споделите в коментар под статията. Вие колко скоро след започване получихте първо си плащане от VigLink?

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggers like this: