VigLink-SOVRN

Как да получим плащане от Viglink?

0 0 votes
Рейтинг на статията

Как да получим плащане от Viglink след като имаме натрупана комисионна?

Ако вече сте инсталирали Viglink на вашият сайт, най-вероятно вече имате и натрупани комисионни от афилиейт програмите, които си сътрудничат с Viglink. Ако пък все още не сте успели да изберете печелившите линкове – ще си позволя да ви дам един съвет.

Най-успешните и доходоносни линкове в моите сайтове са продукти на eBay и Amazon. Ако нямате конкретни продукти, просто напишете статия свързана с eBay и Amazon. Важно е тези две думи да присъстват 2 или 3 пъти в статията ви. Viglink автоматично ще постави линк, който със сигурност ще ви донесе печалба.

След като вече имате натрупана комисионна можете да получите плащането си във вашата сметка в PayPal. Всички плащания към момента се извършват само чрез PayPal. VigLink покрива всички такси по превода на парите. По този начин всеки ще получи пълната сума на натрупаната си комисионна.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Плащането се извършва автоматично на всеки 60 дни. Например ако имате натрупана комисионна през месец май, то тя ще бъде изплатена в края на месец юли, а комисионната от юни – през август.Всички плащания се извършват в края на всеки месец.

Важна информация, която трябва да знаете за VigLink – SOVRN


Всички плащания се извършват чрез PayPal
Няма минимална сума за изплащане
Плащането се извършва в края на всеки месец за период от преди 60 дни
Таксите на PayPal се покриват от VigLink
Ако още не сте си свързали акаунта в PayPa с VigLink – не се тревожете. Свързването е изключително лесно. Просто трябва да го промените от личните настройки в профила ви във VigLink и след това да потвърдите полученият емайл. След като парите ви бъдат преведени ще получите емейл с известяване, че това се е случило.

Ако имате вече опит с VigLink можете да споделите в коментар под статията. Вие колко скоро след започване получихте първо си плащане от VigLink?

Подобни статии

0 0 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments