fbpx

Как да получим плащане от Viglink?

Допълнителни доходи от афилиейт линкове
Допълнителни доходи от афилиейт линкове
Допълнителни доходи от афилиейт линкове

Как да получим плащане от Viglink след като имаме натрупана комисионна?

Ако вече сте инсталирали Viglink на вашият сайт, най-вероятно вече имате и натрупани комисионни от афилиейт програмите, които си сътрудничат с Viglink. Ако пък все още не сте успели да изберете печелившите линкове – ще си позволя да ви дам един съвет.

Най-успешните и доходоносни линкове в моите сайтове са продукти на eBay и Amazon. Ако нямате конкретни продукти, просто напишете статия свързана с eBay и Amazon. Важно е тези две думи да присъстват 2 или 3 пъти в статията ви. Viglink автоматично ще постави линк, който със сигурност ще ви донесе печалба.

След като вече имате натрупана комисионна можете да получите плащането си във вашата сметка в PayPal. Всички плащания към момента се извършват само чрез PayPal. VigLink покрива всички такси по превода на парите. По този начин всеки ще получи пълната сума на натрупаната си комисионна.

Плащането се извършва автоматично на всеки 60 дни. Например ако имате натрупана комисионна през месец май, то тя ще бъде изплатена в края на месец юли, а комисионната от юни – през август.Всички плащания се извършват в края на всеки месец.

Важна информация, която трябва да знаете

  • Всички плащания се извършват чрез PayPal
  • Няма минимална сума за изплащане
  • Плащането се извършва в края на всеки месец за период от преди 60 дни
  • Таксите на PayPal се покриват от VigLink

Ако още не сте си свързали акаунта в PayPa с VigLink – не се тревожете. Свързването е изключително лесно. Просто трябва да го промените от личните настройки в профила ви във VigLink и след това да потвърдите полученият емайл. След като парите ви бъдат преведени ще получите емейл с известяване, че това се е случило.

Ако имате вече опит с VigLink можете да споделите в коментар под статията. 

Вие колко скоро след започване получихте първо си плащане от VigLink?

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.