online-anketi-9-saveta

9 съвета при попълване на онлайн анкети

5 1 vote
Рейтинг на статията

Има много хора, които са привлечени от възможността за допълнителни доходи от попълването на онлайн анкети. Всички те искат да знаят, които са компаниите, които плащат за своите проучвания, но има и още няколко неща, които трябва да знаете преди да се регистрирате за своето първо проучване. Следват 9 съвета и техники, които ще ви помогнат да попълвате вашите анкети по-добре и съответно ще ви донесат някакви бонуси.

1. Използвайте специално създаден е-мейл при регистрацията

По този начин, няма да пропуснете изпратена ви покана за проучване и няма да смесвате личната или служебната си кореспонденция с тази от сайтовете са платени онлайн анкети. Освен това отделен мейл ще ви помогне и да проследявате по-добре покани от кои сайтове получавате най-често. Използвайте мейл клиент, който ви позволява да слагате етикети, за по-добро различаване на различните кампании.

2. Никога не давайте пари за списък със сайтове за онлайн анкети

Има достатъчно свободна информация в интернет за подобни сайтове, така че е безсмислено да си пилеете парите за подобна информация. Ако все пак не можете да откриете достатъчно сайтове използвайте контактната ни форма ТУК и ние ще ви изпратим покана за някои от най-популярните сайтове за онлайн анкети напълно безплатно или просто попълнете вашето име и е-мейл и натиснете бутона Изпращане.

3. Открийте си PayPal сметка за получаване на плащанията


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Използвай сметка, която да се различна от вече съществуващата ви – PayPal е сред най-разпространените и предпочитани начини на плащане от голяма част от сайтове, предлагащи платени анкети.

4. Избягвайте всички предложения – Плати за повече анкети,

Такива оферти, които ви обещават да ви изпращат повече анкети като платите за абонамент на някакви планове като Silver, Gold, Platinum и други, обикновено са измами. Не се хващайте на този номер.

5. Никога не въвеждайте своя единен граждански номер (ЕГН) или номер на кредитна карта

Легитимните сайтове, предлагащи онлайн анкети никога не биха поискали подобна информация от вас. Има известни изключения  с цел плащане на данъци, но това се случва само ако предлагат да платят част данъците вместо вас и то чак при изплащането на натрупаната от вас сума, като задължително ще ви предоставят да подпишете и граждански договор. Никога няма да ви поискат подобна информация още при регистрацията.

6. Пазете имейлите с покани

Винаги след като попълните дадено проучване запазете имейлът, с който сте получили покана и проследете дали ви е изплатена комисионна за него. Ако има някакъв пропуск това ще бъде доказателството, че вече сте попълнили изпратеното ви проучване.

7. Попълнете профила си и го поддържайте актуален

След успешна регистрация попълнете всички полета във вашият профил. Така ще дадете възможност на повече клиенти да се запознаят с вашият профил и си увеличавате шанса да получавате повече анкети.

8. Проверявайте имейла си всеки ден

Или използвайте имейл клиент, който предлага услуга за известяване при получаване на имейл. Така няма да пропуснете проучване, което изисква бърза реакция. Голяма част от анкетите са валидни само 1-2 дни или имат нужда от определен брой отговорили. Добре е да сте сред първите.

9. Използвайте само проверени сайтове за онлайн анкети

Особено сайтове, за които има доказателства, че плащат. Има много сайтове, които обещават големи суми за попълване на анкети, но не всички са коректни. Преди да се регистрирате за такъв сайт потърсете информация дали наистина плащат. Иначе просто ще си загубите времето.

Аз лично препоръчвам Daedalus Online – тъй като вече няколко пъти получавам пари от тях и мога да гарантирам, че са коректни и плащат натрупаните комисионни.

Регистрирай се в Daedalus ONline или MarketAgent

Marketagent: Най-добрата платформа за платени онлайн анкети

Бърза и лесна регистрация | Висока честота на изпращане на анкети | Лесно теглене на парите през PayPal | Доказано плащане

Безплатна регистрация

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

2 Коментари
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Светла

Именно Daedlaus online искат ЕГН, че и паролата ти определят, което за мен е странно. Паролата също е част от конфиденциалната информация.