white mug with coffee beans beside brown wallet

🔥Онлайн кредит без поръчител 🔥. Всеки първи заем с 0% лихва и 0 лв. такса

5 2 votes
Рейтинг на статията

Кредит без поръчител

Никога не е било по-лесно да получите кредит без поръчител и финансирате за вaшите нужди. 

Предлагаме ви уникална възможност да получите първия си кредит с 0% лихва и без никакви такси за бързо кандидатстване или обработване на кредита.

Това означава, че ще получите точно тази сума, която искате, без да се притеснявате за допълнителни разходи.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


В случай, че се нуждаете от повече пари, имате възможност да изтеглите допълнителна сума до кредитния лимит, който сте избрали. Така можете да получите точното финансиране, от което се нуждаете, без да имате нужда от поръчител.

Още едно предимство е, че в случай на нужда, може да удължите срока на погасяване на кредита така, че да ви бъде най-удобно и лесно.

Заповядайте и заявете нужната ви сума

Заяви кредит тук

Когато клиент погаси първия си заем, при теглене на следващи кредити може да достигне до максимална сума за теглене от 1 300 лв., като тогава вече има оскъпяване (кредитът вече не е безлихвен).

Допълнителна сума или следващ кредит без поръчител

Оскъпяването на втория и на следващите заеми на клиента се състои от лихва и незадължителна такса за бързо разглеждане. Клиентът сам избира дали да се възползва от нея и да получи бърз отговор на заявката си. Може и да не се възползва и да изчака 7 дни за отговор.

Първият кредит, който може да бъде взет от Vivus е без лихва (0%). Няма и такса за бързо разглеждане (0 лв.). Може да бъде за суми от 50 до 400 лв. и със срок за връщане от 5 до 30 дни.

Пример:

Ако клиент кандидатства за първи кредит за 200 лв. за 30 дни и заявката му е одобрена, той трябва да върне точно 200 лв. в рамките на тези 30 дни (0% лихва, 0 лв. такси, 0% ГПР).

Кандидатствай сега


Vivus е търговска марка на „4финанс“ ЕООД. Дружеството е регистрирано в Търговския регистър към Агенция по вписванията със седалище и адрес на управление: гр. София, п.к. 1421, р-н Лозенец, ул. „Димитър Хаджикоцев“ № 52-54, с ЕИК 202393458 и следния предмет на дейност: отпускане на заеми със средства, които не са набрани чрез публично привличане на влогове или други възстановими средства. „4финанс“ ЕООД е вписан Администратор на лични данни във водения от Комисията за защита на личните данни Регистър на вписаните администратори на лични данни, под номер 371033.

Подобни статии

5 2 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments