Predpriemach-и помагат на свой приятел да живее без болка

5 1 vote
Рейтинг на статията

От няколко години следя форумът predpriemach.com, в който можете да намерите доста полезна информация за това как да стартирате собсвен онлайн бизнес, както и много други неща свързани предимно, но не само с онлайн бизнеса.

Преди няколко дни един от потребителите започна нова тема със заглавие :

Мой приятел умира – МОЛЯ, ПОМОГНЕТЕ!

Да, заглавието е малко стряскащо, но това е живият живот. Забързани в нашето ежедневие ние не обръщаме внимание на това, че много хора около нас нямат, най-ценното, което ние приемаме за даденост – ЗДРАВЕТО. Много от нас не оценяват това, че са здрави, а мрънкат за материални неща – Нямам iPhone, Карам стара кола и т.н.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


Това, което обаче направи потребител с име Ivo_ е да помогне на свой приятел от детинство. Приятел, който има нужда от помощ. Както казват старите хора, приятелите се броят, тогава когато си най-зле. Тогава се вижда, кой наистина ти е приятел. Вижте историята на този приятел на потребител с име Ivo_

 

Зов за помощ

Позволявам си да цитирам и тектът, който Ivo_ е написал във форума:

Обръщам се към потребителите на Predpriemach.com, тъй като почти всички разполагат с Epay и Paypal, където почерпката с „едно кафе“ не бихте я усетили. Според мен голяма част от хората не се обръщат на такууъв зов, тъй като е свързано с банкови преводи и прочие разправии, което включва и по-голяма сума за изпращане, което със сигурност отказва голяма част от хората.

С каква молба се обръщам към вас, който има възможност и желание да помогне на един млад човек – нека директно ползва банковата сметка по-долу в снимката.
За всички останали – идеята ми е кой колкото може – 1,2 или 3 лв. (буквално да почерпи непознат в нужда едно кафе) да пусне в моя микросметка или PayPal акаунт. В замяна на всеки, който желае ще публикувам негова статия с линк в някой от моите сайтове (вечен линк) или ако не е в статия – sitewide линк за период от 5 месеца. Сайтовете са на различни тематики и се надявам, че не това е причината да пратите 1 лв., за да получите линк, НО за идеята и на такава размяна съм готов.

Надявам се да се съберат повече от 100 лв., които да му връча от името на Predpriemach.com – вярвам, че той много ще се зарадва и със сигурност името на този форум ще се свързва с добро.

КИН: 3144078352
Paypal: revenetov@abv.bg

Развитието на цялата тема може да видите тук

Темата е започната на 15.04.2015 и за по-малко от 2 дена са събрани почти 1000 лв. Това показва, че още има ХОРА. Има хора, които са склонни да погледнат малко по-далеч от носовете си и да забравят, че има много по-важни неща от материалните придобивки, които ни заобикалят в нашият материален свят.

Призовавам всички читатели на сайта, които имат желание и възможност да помогнат, като изпратят 1, 2, 3 или колкото могат лева, за да помогнем на този млад мъж Георги, да живее така както го правим всички ние.

[note note_color=“#c3fe8c“ radius=“9″]За мен не е проблем да отделя 5-10 лв. да помогна. А за вас?[/note]

Update: 19.04.2015

Още около 50 такива клипа и съм готов 😉

Posted by Georgi Boris Off on Friday, April 17, 2015

Подобни статии

5 1 vote
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments