fbpx
Начало - 5 идеи за допълнителни доходи само с мобилен телефон

5 идеи за допълнителни доходи само с мобилен телефон

допълнителни доходи

Има доста начини да печелите допълнителни доходи, които изискват известна сума за инвестиция в оборудване, наеми, заплати и т.н.
Има обаче възможност да печелите и като започнете със съвсем малка или дори никаква инвестиция в скъпо и ненужно оборудване. Ето няколко начина за допълнителни доходи, за които ви е необходим само смарт телефон. Достъп до интернет можете да използвате в почти всяко заведение или бензиностанция. Само попитайте да код за достъп. Ако пък все още нямате смарт телефон, можете да видите ТУК.

1. Продайте ненужните си вещи в OLX.bg

Трябва само да си изтеглите небходимото приложение, което е налично за android u iOs. Направете си регистрация и пуснете обява на всичко, което не ви трябва, но се намира по шкафовете ви. Започнете с дрехи, които вече не носите или не ви харесват достатъчно. Проверете за стар мобилен телефон, мишка или други компютърни компоненти. Направете няколко снимки и кратко описание на това, което продавате.

2. Продавайте в ebay

Ако имате други предмети с колекционерска стойност можете да ги продадете в eBay. Там ще им вземете доста по-висока цена, ако намерите правилния купувач. За целта ви трябва отново безплатното приложение на eBay. Ако нямате опит в продажбите в ebay вижте електронната книга – Как да проадваме в eBay – ръководството за начинаещи.

ТОП продукт
Adidas Performance QT Racer 2.0
84.99 лв.

Спортни обувки Adidas Performance QT Racer 2.0 от Fashiondays

Поръчай

3. Инвестирайте във форекс

Почти всички инвестиционни брокери предлагат и мобилни приложения, от които можете да управлявате своите сделки. Аз лично използвам приложението на trader.bg, което е много удобно и дава информация в реални време какво се случва на пазара. Повечете предлагат възможност да откриване на сметка с минимална сума от 50 лв до 250 лв. Сумата може да изглежда малка, но използвайки ливъриж 1:100 или 1:200 вече ще разполагате със сериозна сума за търгуване.

4. Използвайте футболни и спортни залози – също както при инвестиционните брокери така и много букмейкъри предлагат свои мобилни приложения. Любимото на мен е bet365, но има и други. Efbet.com пък дават 100 лв начален бонус, ако при регистрацията си въведете афилиейт код 977.  Как да печелите от спортни залози можете да видите в статията Вижте как удвоих парите си за по-малко от месец

5. Uber

Е, тук освен смарт телефон, ще ви трябва и автомобил, не по стар от 10 години. Но въпреки, това основната работа ще я свършите благодарение на вашият смарт телефон. Повече информация за това какво представлява Uber  и как можете да печелите с тях можете да видите тук

Знаете, че е добре да имате няколко и различни източници на доходи, и това са само една част от възможностите, които имате. Разбира се върможностите за допълнителни доходи за хиляди. Ако искате да споделите и вашите начини, можете да го направите като оставите коментар под статията.

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.