fbpx

Кой спечели „Богат татко, беден татко“ от DimitkoSter.com

В началото на месец март обявихме една награда за най-активните читатели на DimitkoSter.com. Наградата беше световният бест селър на Робърт Киосаки – Богат татко, беден татко, в който авторът дава един различен поглед към парите, допълнителните доходи и важността на пасивния доход. Едно разбиране, което има своите привърженици и опоненти. Безспорно обаче е едно, това е книга, която трябва да се прочете.

Но да се върнем на условията в за спечелване на книгата.

В жребият ще участват всички читатели, които вече са се абонирали за информационния ни бюлетин и тези, които ще се абонират за безплатния бюлетин през месец март. Ако още не сте се абонирали за бюлетина можете да го направите в горния десен ъгъл на страница, като въведете вашият имейл адрес и после потвърдите регистрацията.

Другият вариант да се включите в жребият е да харесате страницата ни във Facebook като натиснете бутона Like, който се намира над форма за регистрация за бюлетина.

След жребий в присъствието на членове на екипа на DimitkoSter.com, беше изтеглен и победителят. Това е читателката ни с имейл адрес neli.stoynova @ abv.bg, която се е абонирала за информационния ни бюлетин.

Честито на победителя.

Екипът ни ще се свърже с нея за да уточним подробностите за изпращане на книгата. Ако не успеем да се свържем с нея до края на седмицата имаме и две резерви.

1. steman55 @ gmail.com абонат на бюлетина

2. анелия владимирова, която е харесала страницата ни във Facebook

Очаквайте съвсем скоро да обявим и следващата книга, която ще дадем.

Ще участват всички, които вече са се абонирали за бюлетина ни или са харесали страницата ни във Facebook. Ако още не сте го направили включете се сега и увеличете шанса си да спечелите подарък от нас.

Споделете Вашето мнение с нас

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.