news, newsletter, newspaper-1591767.jpg

Най-четените статии през 2023 г.

5 2 votes
Рейтинг на статията

Интересно. Това е една от статиите, които публикувах в самото началото на създаването на този сайт. Въпреки това, тази статия е сред топ 10те най-четени статии всяка година. Очевидно темата за допълнителни доходи и в частност продажбите в ebay, продължават да вълнуват читателите.


Допълнителни доходи и лесни начини за печелене на пари. Това е evergreen тема, която очевидно се радва на интерес и тук в сайта.


🔥 Вземи 10 лв бонус от MyFin с промо код DI00KQBR - виж подробности тук


В тази статия споделям няколко лесни начина да спечелите някакви допълнителни доходи, като изпълните лесни и бързи задачи. Хей, няма да забогатеете или да ви позволи да напуснете работата си, но ще ви даде възможност да спечелите 60-70 лв.


Спортни залози са един доста популярен „спорт“ за голяма част от хората у нас. Началото на тази мания беше дадена от Еврофутбол, преди доста години. Има хора, които залагат на любимия си отбор за удоволствие, а има и хора, които са превърнали тези спортни залози и по-точно футболни залози в бизнес, от който се издържат.

Все пак да не забравяме, че това е хазарт. И няма 100% гаранция за успех.


Отново статия за допълнителни доходи и отново става дума за eBay. В тази статия в няколко реда описвам най-често задавани въпроси.

Ако имате въпрос, отговорът на който не намирате в статия, можете да го зададете като коментар най-отдолу. Ще ви отговоря възможно най-скоро.


Любима тема. Също статия писана в зората на сайта – през далечната 2012 година. С малък ъп-дейт преди една две години, тя продължава (а спорен мен и да увеличава) да предизвиква интерес. През 2012 година електронните и особено аудио книгите не бяха това, което са днес. Вече има приложения като Storytel, в които срещу цената на една книга месечно, можете да слушате колкото си искате.

Все пак, ако не ви се дават и тези 13-14 лв. на месец, вижте какви са възможности за безплатно слушане.


И отново думите книги и безплатно в едно изречение. Искаме да четем. Искаме и безплатна доставка. Че кой не иска безплатна доставка.

Всъщност сайта Bookdepository, който е част от групата на Amazon все още предлага безплатна доставка до България. Макар и малко бавно – около 14-20 дни, доставките пристигат.

Аз лично вече предпочитам да правя поръчки по-рядко и да комбинирам доставката, но срещу 5-10Евро, всичко пристига в рамките на една седмица.


E-commerce културата на всички в България се увеличава с всяка изминала година. За това много допринесоха сайтове като OLX, както и големите онлайн магазини. Но когато говорим за онлайн поръчки у нас, не бива да забравяме, че над 60% от плащанията стават с наложен платеж, по една или друга причина.

Когато става дума за плащане преди да сме получили стоката, с карта, при това в чужд сайт, имаме едно наум. Лично според мен няма никаква причина за това да се страхуваме, особено що се отнася до покупки от Amazon.

Въпреки това, обаче темата Как да поръчаме продукт от Amazon продължава да вълнува достатъчно много хора.


И както казахме по-горе, кой не обича лесните пари? Въпреки, че стартира като промо, тази възможност да получите 10 лв от приложението MyFin продължава да бъде все така активно и да дава 10 лв. за всички свои нови клиенти, които направят депозит.

Необходимо е само да свалите приложението и да въведете промо код, който ви дава този бонус.В статията победител и тази години разглеждаме най-добрите уебсайтове за платени онлайн проучвания. В статията подробно описваме различни уебсайтове, предлагащи платени проучвания, като акцентираме на техните специфични характеристики, като бонуси за регистрация, минимални прагове на изплащане и методи на плащане.

Подобни статии

5 2 votes
Рейтинг на статията
Subscribe
Notify of
guest

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments